Αυτοί είναι οι 20 βασικοί μέτοχοι της ΠΑΕ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Λίγες ημέρες πριν την διεξαγωγή της κρίσιμης Γ.Σ. το Gentikoule καταγράφει τα δεδομένα για την διαδικασία της Δευτέρας.

Στην παρακάτω λίστα θα δείτε εκείνους που αποτελούν τους βασικούς μετόχους της ΠΑΕ από τον Μάη του 2015 που δημιουργήθηκε το νέο διοικητικό σχήμα του ΟΦΗ. Κάποιοι από τους παρακάτω αποτελούν βασικά στελέχη της ομάδας συμμετέχοντας σε όλες τις διαδικασίες που απαιτούνται ενώ υπάρχουν και κάποιοι μέτοχοι που… απλά μπήκαν για να μπουν και παράλληλα υπάρχει η τρίτη κατηγορία μετόχων, εκείνων που έχουν αποχωρήσει από τον ΟΦΗ και δεν ασχολούνται καν με την ομάδα (Σαπουνάκης, Μανωλιδάκης).

Σε περίπτωση που την Δευτέρα δεν συγκεντρωθεί το 100% του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ τότε δεν αποκλείεται να υπάρξει αναβολή της Γ.Σ. ενώ διαφορετικά μπορεί να πραγματοποιηθεί και να έχει άτυπο χαρακτήρα όπως οι προηγούμενες συναντήσεις.

Αναλυτικά

Γιάννης Βάβουλας, Βασίλης Ζηδιανάκης, Αντώνης Καράτζης, Μανόλης Κουμαντάκη, Μιχάλης Μυλωνάκης , Μανόλης Ορφανάκης, Γιώργος Πλουμάκης, Γιάννης Πολεμαρχάκης , Παντελής Σαπουνάκης, Αντίπας Σηφάκης, Γιάννης Τσακαλάκης, Γιάννης Φασουλάς, Χριστίνα Χαλκιαδάκη, Μηνάς Χαλκιαδάκης , Γεώργιος Χατζάκης, Μανώλης Μανωλιδάκης, Καλλέργος Βουλγαράκης, Νίκος Συριγωνάκης, Γιάννης Κάββαλος ενώ στη μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 μετέχει εκ του νόμου ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ με ποσοστό 10%.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook