Στην τελική ευθεία το θέμα “Παπ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το θέμα της παραμονής του Νίκου Παπαδόπουλου μπαίνει στην τελική γραμμή και μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένονται εξελίξεις.

Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα από την ανακοίνωση της ΠΑΕ, οι μέτοχοι εξουσιοδότησαν τον Γιάννη Πολεμαρχάκη προκειμένου να προχωρήσει το θέμα της παραμονής του 45χρονου τεχνικού στον πάγκο του ΟΦΗ. Αυτό σημαίνει πως ανεξάρτητα από το γεγονός, ότι η Γενική Συνέλευση είχε άτυπο χαρακτήρα λόγω της μη συμπλήρωσης του 100% του μετοχικού κεφαλαίου, οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών (ΟΦΗ – Παπαδόπουλου) πρόκειται να προχωρήσουν άμεσα και όλα δείχνουν ότι η υπόθεση της παραμονής του θα ξεκαθαρίσει εντός της εβδομάδας.

Αυτό που προκύπτει από το ρεπορτάζ της Γενικής Συνέλευσης είναι ότι όλοι οι μέτοχοι που ήταν παρόντες, δεσμεύτηκαν πως άμεσα θα καταβάλουν τα χρήματα που απαιτούνται για να ξεκινήσει η χρονιά και αυτό το ποσό μπορεί να αποτελέσει μια σημαντική “κάβα” προκειμένου να ξεκινήσει ο σχεδιασμός της επόμενης περιόδου. Επιπλέον, οι εργασίες στο ΒΑΚ θα συνεχιστούν με αμείωτο ρυθμό και με βάση αυτά που έχει ζητήσει ο “Παπ” προκειμένου να λειτουργήσουν όλα στην εντέλεια.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook