“Δεν είναι ΟΦΗ όταν μιλάμε για 2.000 και 3.000 ευρώ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το Gentikoule καταγράφει όλο το ρεπορτάζ από την χθεσινή Γενική Συνέλευση και πως έπαιξαν ρόλο οι παρεμβάσεις μετόχων για να δοθεί το “πράσινο φως” για την έναρξη των διαδικασιών της επόμενης περιόδου.

Όπως διαβάσατε χθες το βράδυ, η υπόθεση του Νίκου Παπαδόπουλου μπαίνει στην τελική ευθεία και για να συμβεί αυτό έπρεπε να λυθεί το οικονομικό ζήτημα της επόμενης περιόδου. Και μπορεί να μην ελήφθησαν αποφάσεις όμως αυτό που βγαίνει από την χθεσινή διαδικασία είναι ότι τα χρήματα που χρειάζεται να μπουν, θα μπουν. Μεταξύ όλων όσων ακούστηκαν, ιδιαίτερη εντύπωση έκανε η ομιλία του Κώστα Αρχοντάκη, Γενικού Διευθυντή της Καράτζης ΑΕ και εκπροσώπου την τελευταία διετία του Κρητικού επιχειρηματία. Ο κύριος Αρχοντάκης μίλησε με μεστά λόγια και χωρίς φανφάρες λέγοντας το αυτονόητο: “Είμαι απογοητευμένος από εκείνους που σήμερα δεν είναι εδώ. Δεν είναι δυνατόν να συναντιόμαστε κάθε φορά και να λέμε για το ποιος θα βάλει 2.000 και 3.000 ευρώ. Αυτό δεν είναι ΟΦΗ. Όποιος θέλει να βάλει αυτά τα ποσά, δεν μπορεί να είναι μέτοχος του ΟΦΗ. Αν θέλει ας πάει να βάλει μια διαφημιστική πινακίδα στο γήπεδο. Ο κάθε μέτοχος πρέπει να βάλει 50.000 ευρώ για να προχωρήσει η ομάδα”.

Στο ίδιο μήκος κύματος ακολούθησαν και οι δηλώσεις του Γιάννη Κάββαλου που δείχνει να ενεργοποιείται ακόμα περισσότερο αφού είναι γνωστό εδώ και τρεις μήνες πως αποτελεί έναν εκ των μετόχων της ΠΑΕ. Ο πρόεδρος του Ερμή Ζωνιανών που αναμένεται να είναι ένα εκ των μελών του νέου Δ.Σ. της ΠΑΕ, καταρρίποντας τα σενάρια που είχαν ακουστεί, τόνισε ότι από την στιγμή που ο ΟΦΗ προχωράει βάσει των μετόχων του θα πρέπει όλοι να στηρίξουν την προσπάθεια και μάλιστα με την άμεση καταβολή των χρημάτων.

Παράλληλα, φαίνεται πως έγινε ένα ξεκαθάρισμα μεταξύ των μετόχων και αυτοί που δεν πρόκειται να συνεχίσουν στην ομάδα είναι οι κ.κ. Μανωλιδάκης, Σαπουνάκης, Χατζάκης, Βαρδαλαχάκης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook