“Αν παίξει ο Βουό στην Football League, θα παίξει μόνο στον ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο εκπρόσωπος του Τζίλι Βουό, Στέλιος Βραδέλης, μίλησε στο Gentikoule για το μέλλον του Ιβοριανού επιθετικού στον ΟΦΗ και τόνισε ότι υπάρχει κοινή επιθυμία για να παραμείνει στο Ηράκλειο.

Ο Ιβοριανός επιθετικός έκανε μια καταπληκτική χρονιά με την φανέλα του ΟΦΗ πετυχαίνοντας 17 γκολ σε πρωτάθλημα και κύπελλο με αποτέλεσμα να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ της ομάδας κατά την διάρκεια της φετινής περιόδου. Το Gentikoule επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο του 30χρονου επιθετικού που μας μίλησε για τις πιθανότητες παραμονής του Βουό και τόνισε ότι ήδη έχουν γίνει συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του που ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου. “Ο Βουό έχει αγαπήσει την ομάδα στον χρόνο που ήταν στον ΟΦΗ. Έχει δεθεί με τον κόσμο του και θέλει να παραμείνει στο Ηράκλειο και τη νέα χρονιά” είπε αρχικά και συνέχισε λέγοντας πως: “Ο ΟΦΗ έχει καταθέσει πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή εκφράζοντας την επιθυμία του να παραμείνει στην ομάδα”.

Όσον αφορά το ενδιαφέρον άλλων ελληνικών ομάδων, ο κύριος Βραδέλης ξεκαθάρισε πως “υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες της Σούπερ Λιγκ αλλά και από άλλες της Football League. Όμως, αν αγωνιστεί στην Football League θα το κάνει μόνο για τον ΟΦΗ. Υπάρχουν κάποια ανοικτά ζητήματα που πρέπει να λυθούν και η διοίκηση του ΟΦΗ καταβάλει σημαντικές προσπάθειες ώστε να ξεπεραστούν”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook