“Με Παπαδόπουλο είδαμε έναν πρωταγωνιστή ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Αλέξης Περογαμβράκης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για τον αγαπημένο του ΟΦΗ, την άνοδο του Απόλλωνα αλλά και τα στοιχεία που έκαναν την διαφορά.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αλέξης Περογαμβράκης στον Athletic Radio 104,2

Για την παρουσία του στον Απόλλωνα: «Είχα έναν τραυματισμό στην αρχή της χρονιάς αλλά δόξα τον Θεό επανήλθα, βοήθησα όσο βοήθησα και έτσι η ομάδα πέτυχε τον στόχο της».

Για τα στοιχεία – κλειδιά της ανόδου του Απόλλωνα: «Ήμασταν μια πολύ καλή ομάδα, είχαμε μια διοίκηση που διατηρούσε την ηρεμία στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Ήμασταν αήττητοι μέχρι και την προτελευταία αγωνιστική όμως στον Απόλλωνα υπήρχαν πολλοί καλοί ποδοσφαιριστές, ο Μυροφορίδης ήταν κοντά μας από την αρχή και όσο να’ ναι, όλα μέτρησαν για να έρθει το τελικό αποτέλεσμα».

Για τις διαφορές ΟΦΗ – Απόλλωνα: «Δεν πιστεύω ότι υπήρχε κάτι διαφορετικό. Εμείς ξεκινήσαμε καλά το πρωτάθλημα εν αντιθέσει με τα στραβοπατήματα του ΟΦΗ στο ξεκίνημα της χρονιάς. Ήμασταν ήρεμοι στο οικονομικό κομμάτι και έτσι η ομάδα κατέκτησε το πρωτάθλημα».

Για το αν έπαιξε ρόλο η πίεση που υπάρχει στον ΟΦΗ: «Παίζει ρόλο η πίεση όταν βρίσκεσαι σε μια ομάδα που έχει κόσμο. Υπάρχουν πολλά θετικά όταν έχεις τον κόσμο δίπλα σου. Από την άλλη δεν υπάρχει τόσο άγχος όταν παίζεις σε άδειο γήπεδο. Είναι λογικό να γίνεται αυτό που γίνεται. Είχαμε και εμείς πίεση αλλά όχι την πίεση του ΟΦΗ».

Για το τι πήγε λάθος στον ΟΦΗ: “Όταν δεν κερδίζεις κανένα ντέρμπι τότε κάτι συμβαίνει. Επειδή έχω ζήσει τόσα χρόνια τον ΟΦΗ, είναι σίγουρο ότι υπάρχει πίεση και όταν δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις τότε αυτό γυρίζει «μπούμερανγκ» και εις βάρος σου».

Για τo διαφορετικό πρόσωπο του ΟΦΗ μετά την έλευση του Νίκου Παπαδόπουλου: “Μετά την έλευση του κυρίου Παπαδόπουλου, είδαμε έναν ΟΦΗ πρωταγωνιστή. Απορώ που δεν έχει κλείσει ακόμα στον ΟΦΗ και είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να πετύχει τον στόχο του».

Για την αποχώρηση του από τον Απόλλωνα: “Κάναμε μια κουβέντα με την ομάδα, δεν βρήκαμε λύση και έτσι αποφασίσαμε, από κοινού, να χωρίσουν οι δρόμοι μας παρότι είχα συμβόλαιο για έναν χρόνο ακόμα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook