Φτάνουν μέχρι και την παραίτηση…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Σύσσωμο το Δ.Σ. του ΟΦΗ δείχνει διατεθειμένο να παραιτηθεί σε περίπτωση που δεν βρεθεί λύση με την υπόθεση των αδερφών Βατσινά.

Η πλευρά Βατσινά, διεκδικεί 750 χιλ. ευρώ από τον ΟΦΗ, ποσό από το συμφωνητικό μεταβίβασης μετοχών. Στηριζόμενη στο γεγονός ότι οι δυο πρώτες επιταγές της συμφωνίας δεν έχουν καλυφθεί (ένα ποσό κοντά στις 200 χιλ. ευρώ που αφορά σε επιταγές  του Δεκεμβρίου του 2010 και του Ιανουαρίου του 2011), έχει  καταγγείλει  το συμφωνητικό, αλλά και όλες τις επιταγές της συμφωνίας που είναι μέχρι το 2014(!).

Στην κρητική ομάδα υποστηρίζουν ότι  μια ενδεχόμενη παρέμβαση του δημάρχου Ηρακλείου Γιάννη Κουράκη, στον πρώην μεγαλομέτοχο με τον οποίο είχε υπογράψει το συμφωνητικό για λογαριασμό της ΠΑΕ ΟΦΗ, θα μπορούσε να φέρει αποτέλεσμα, όμως κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα. Είναι σαφές  ότι μεταξύ Βατσινά-Κουράκη εντοπίζεται μια «προσωπική κόντρα» στην υπόθεση αυτή.

Στον ΟΦΗ περιμένουν τις εξελίξεις μέχρι και την Παρασκευή όπου και αν δεν βρεθεί λύση, σύσσωμο το Δ.Σ. δείχνει διατεθειμένο να παραιτηθεί!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook