Στο… φουλ οι μηχανές

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Η σημαντική αρχή έγινε με την παραμονή του Νίκου Παπαδόπολου και τώρα ο ΟΦΗ “τρέχει” για την υλοποίηση του πλάνου του ώστε να πετύχει την νέα σεζόν οτι δεν πέτυχε την προηγούμενη.

Τελικά το… σίριαλ Παπαδόπουλου είχε χάπι – έντ για τον ΟΦΗ και με τον  Βορειοελλαδιτή τεχνικό… τιμονιέρη για τα επόμενα τρία χρόνια ξεκίνησε την υλοποίηση του πλάνου του.

Τα παθήματα της περασμένης σεζόν θα πρέπει να γίνουν μαθήματα ώστε να αποφευχθούν, και ο ΟΦΗ να πετύχει του χρόνου αυτό που δεν πέτυχε πέρυσι.. Την άνοδο. 

Ο Νίκος Παπαδόπουλος έχει ζητήσει αρκετά πράγματα από τους διοικούντες την ΠΑΕ και τώρα πλέον δρομολογούνται ένα ένα τα “ανοικτά”  ζητήματα αγωνιστικής φύσεως.

Η αρχή έγινε με την ανακοίνωση του τεχνικού επιτελείου, αν και ακόμα δεν είναι στελεχωμένο 100%, του ορισμού της ημερομηνίας έναρξης της προετοιμασίας που θα γίνει και εκτός Κρήτης, ενώ αναμένονται οι προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ και με την παραμονή παικτών από την περυσινή ομάδα. 

Σε κάθε περίπτωση για περίπου ένα μήνα οι μηχανές του ΟΦΗ θα “χτυπήσουν”… κόκκινο ώστε να δημιουργηθεί μία ομάδα που θα πρωταγωνιστεί και θα ξανά κάνει υπερήφανο τον κόσμο του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook