Κάλαϊτζιτς: “Ο ΟΦΗ έχει πάντα στόχο τη νίκη”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

O Ζέλικο Κάλαϊτζιτς με δηλώσεις του στο επίσημο site της ομάδας μίλησε για το προσεχές παιχνίδι κόντρα στην Ξάνθη αλλά και τα θετικά οφέλη που είχε η διακοπή του πρωταθλήματος για τον ΟΦΗ όπως δήλωσε.

Aναλυτικά όσα είπε:

Για το προσεχές παιχνίδι με την Ξάνθη…

” Η Ξάνθη είναι καλή ομάδα. Έδειξε και χθες στο ματς με τον Ολυμπιακό ότι έχει γρήγορους παίκτες ικανούς για τα πάντα. Θέλει μεγάλη προσοχή. Εμείς είναι γνωστό ότι σε κάθε αγώνα έχουμε στόχο τη νίκη. Δεν αποτελεί εξαίρεση ο αγώνας της Κυριακής. Σίγουρα δεν είναι εύκολο παιχνίδι. Όταν μια ομάδα -όπως είναι ο ΟΦΗ- όπου κι αν αγωνισθεί έχει στόχο τη νίκη είναι γνωστό ότι θα συναντήσει μεγάλες δυσκολίες. Αυτό που μετράει είναι να πιστεύεις στις ικανότητες σου και να αγωνισθείς με πάθος. Είναι λεπτομέρειες που έχουν μεγάλη σημασία στη κατάκτηση της νίκης και τις γνωρίζουμε πολύ καλά όλοι στον ΟΦΗ. Φυσικά εμείς δεν κοιτάζουμε μακριά, αλλά μόνο στο παιχνίδι που ακολουθεί.”

Για την διακοπή του πρωταθλήματος…

“Για μας η διακοπή έχει μόνο θετικά οφέλη γιατί μας έδωσε την ευκαιρία να δουλέψουμε πάνω στο τομέα της φυσικής κατάστασης και της τακτικής. Επίσης πιστεύω ότι η διακοπή βοήθησε τους νέους παίκτες που ήλθαν στην ομάδα μας να δουλέψουν μαζί μας και να καταλάβουν τη νοοτροπία που επικρατεί. Νομίζω ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά. Τα αποτελέσματα από τη δουλειά που κάνουμε θα φανούν στη συνέχεια της αγωνιστικής περιόδου. Όπως έχω πει και στο παρελθόν εμείς δεν κοιτάζουμε μακριά, αλλά μόνο στο επόμενο παιχνίδι, όπου σήμερα είναι αποκλειστικά στραμμένη η προσοχή μας.”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook