Ποια Λαμία; Μόνο ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η τοπική ομάδα της Φθιώτιδας, μετά τον Βουό, ήθελε να πάρει και τον Μάνο με τον 23χρονο φορ να ρίχνει μια μεγαλοπρεπέστατη “χυλόπιτα” και να παραμένει στον ΟΦΗ.

Μπορεί να βρεθούν κάποιοι και να πουν: “Ποια Λαμία μπροστά στον ΟΦΗ;” Ίσως, αυτή η ερώτηση να μπορούσε να γίνει πράξη πριν από μερικές δεκαετίες όμως πλέον στην εποχή του απόλυτου επαγγελματισμού, αυτό δεν ισχύει πλέον. Ειδικά για έναν ποδοσφαιριστή 23 χρονών που θέλει να παίξει στην Σούπερ Λιγκ, εάν πήγαινε στην Λαμία, δεν θα μπορούσε να τον κατηγορήσει κανένας.

Η Λαμία “πολιόρκησε” τον Μάνο τα τελευταία 24ωρα ζητώντας του να υπογράψει αλλά σημαντικό ρόλο έπαιξαν οι συζητήσεις που είχε με τους ανθρώπους του ΟΦΗ. Αρχικά, ο νεαρός επιθετικός συζήτησε με τον Γιάννη Πολεμαρχάκη και από εκεί και πέρα, η υπόθεση πήρε τον δρόμο της. Χθες, αργά το βράδυ ο Μάνος μίλησε με τον Ηλία Κώτσιο που έκανε… “ντεμπούτο” ως τεχνικός διευθυντής και η ιστορία του έκλεισε μετά την επικοινωνία που είχε με το Νίκο Παπαδόπουλο. Ο “Παπ” του ανέλυσε το πλάνο για την επόμενη χρονιά και άλλωστε μην ξεχνάμε πως με τον 45χρονο τεχνικό στον πάγκο του ΟΦΗ έκανε έναν εξαιρετικό δεύτερο γύρο πετυχαίνοντας τα 9 από τα 11 γκολ που πέτυχε φέτος αυξάνοντας κατακόρυφα τον χρόνο συμμετοχής του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook