Έρχεται Ηράκλειο ο “Παπ” και μαζί του οι εξελίξεις

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στο Ηράκλειο θα βρίσκεται από την Τρίτη ο τεχνικός του ΟΦΗ και με την έλευση του αναμένονται οι εξελίξεις και στα επόμενα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας.

Με την άφιξη του 45χρονου τεχνικού, τίθεται επί τάπητος, ουσιαστικά, ο σχεδιασμός της επόμενης περιόδου. Ο ΟΦΗ έχει κλείσει τρία εσωτερικά μέτωπα (Στρέζος, Μάνος, Μιλοσάβλιεβ) και παράλληλα έχει κάνει δύο μεταγραφές (Κουσκουνάς, Σιώπης) κάνοντας μια πολύ καλή εκκίνηση. Η προετοιμασία του ΟΦΗ έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα 17 Ιουλίου και με το Νίκο Παπαδόπουλο να πατάει στην Κρήτη, μπαίνουν σε φουλ ρυθμούς όλα τα ανοικτά ζητήματα της ομάδας. Στην συνέχεια θα ακολουθήσει και η άφιξη των συνεργατών του (Αμανατίδης, Καραμπετάκης) προκειμένου να καταρτιστεί το πρόγραμμα της προετοιμασίας.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος αναμένεται να έχει συνεχείς επαφές τόσο με τον Ηλία Κώτσιο όσο και με τους ανθρώπους της διοίκησης που τρέχουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό προκειμένου να προχωρήσουν στα επόμενα βήματα που αφορούν τις μεταγραφές με την προσοχή να εστιάζεται στην απόκτηση κεντρικού αμυντικού και κεντρικού χαφ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook