Στενές επαφές ΟΦΗ – Μπρίτο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το δημοσίευμα από το οποίο υπήρχε καπνός και οι συζητήσεις του Βραζιλιάνου μέσου με το Νίκο Παπαδόπουλο. Το Gentikoule έχει το ρεπορτάζ.

Μετά από 9 χρόνια σταθερής παρουσίας στον Ατρόμητο, ο 35χρονος (21/9/1982) μεσοεπιθετικός αποχώρησε από την ομάδα του Περιστερίου και πλέον βρίσκεται στο στόχαστρο του ΟΦΗ. Το θέμα είδε το φως της δημοσιότητας σήμερα το πρωί και είναι γεγονός ότι ισχύει. Ο Νίκος Παπαδόπουλος θέλει να “μπολιάσει” το νεανικό ενθουσιασμό με την παρουσία έμπειρων ποδοσφαιριστών που έχουν ηγετικό χαρακτήρα μέσα στα αποδυτήρια αλλά και τον αγωνιστικό χώρο. Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Νίκος Παπαδόπουλος μίλησε με τον Βραζιλιάνο μέσο που μπορεί να παίξει με την ίδια ευχέρεια τόσο στην μεσαία γραμμή ως επιθετικός χαφ όσο και στην επίθεση – τόσο ως αριστερό χαφ, όσο και ως δεύτερος επιθετικός.

Οι δυο τους γνωρίζονται αρκετά καλά μιας και ήταν συμπαίκτες στον Απόλλωνα Καλαμαριάς όταν ο Μπρίτο ήρθε στην Ελλάδα πριν από 13 χρόνια και από τότε έχουν διατηρήσει φιλικές επαφές. Προς το παρόν, πρόκειται για μια υπόθεση δύσκολη, από οικονομικής πλευράς, ωστόσο αυτήν την στιγμή όλα είναι ανοικτά. Είναι δεδομένο ότι ο Εντουάρντο Μπρίτο βρίσκεται στο στόχαστρο του ΟΦΗ και οι επαφές που έχει με το Νίκο Παπαδόπουλο είναι κάτι που μπορεί να θεωρηθεί ως μια θετική ένδειξη. Είναι, επίσης, σημαντικό το γεγονός ότι ο Βραζιλιάνος είναι άριστος γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας, ξέρει πολύ καλά τι σημαίνει ΟΦΗ και την πίεση που υπάρχει σε αυτήν την ομάδα καθώς έχει βρεθεί αρκετές φορές αντίπαλος της. Όπως είναι σημαντικό το γεγονός ότι ο Μπρίτο είναι θετικός απέναντι στο ενδεχόμενο να έρθει στην Κρήτη για λογαριασμό του ΟΦΗ καθώς γνωρίζει αρκετά καλά το τι βαρύτητα έχει αυτός ο σύλλογος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook