Φουλάρει για Μπρίτο ο ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Βραζιλιάνος είναι ο, πρώτος, μεγάλος στόχος του ΟΦΗ για την μεσαία γραμμή και οι δύο πλευρές βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή προκειμένου να κατηφορήσει στο Ηράκλειο.

Ο Εντουάρντο Μπρίτο αποτελεί τον βασικό υποψήφιο του Νίκου Παπαδόπουλου για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής του ΟΦΗ και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Gentikoule, η ομάδα βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με τον εκπρόσωπο του πρώην αρχηγού του Ατρομήτου. Ασφαλείς πληροφορίες κάνουν λόγο για επίσημη πρόταση από την πλευρά του ΟΦΗ που ωστόσο, προς το παρόν, υπάρχει μια οικονομική διαφορά και ο λόγος είναι ότι στην ομάδα δεν θέλουν να κάνουν “τρέλες”. Άλλωστε, από πέρυσι έχουν τονίσει ότι τα χρήματα των παικτών θα φτάσουν μέχρι το ταβάνι που μπορεί να προσφέρει η ομάδα. “Το χέρι μας φτάνει μέχρι το ταβάνι που μπορούμε να πάμε” κάνουν λόγο στελέχη της ΠΑΕ.

Το σίγουρο είναι ότι αυτό που μπορούμε να πούμε είναι πως ο Εντουάρντο Μπρίτο είναι “ζεστός” για να αφήσει την Σούπερ Λιγκ μετά από εννέα χρόνια και να αγωνιστεί στην Football League για λογαριασμό του ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook