Θέλει “πακέτο” Ζιαμπάρη – Πασά!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule, o Νίκος Παπαδόπουλος θέλει να φέρει στον ΟΦΗ δύο δικά του “παιδιά” με τα οποία συνεργάστηκε στον Ηρακλή.

Ο λόγος για τον 26χρονο κεντρικό αμυντικό (18/2/1991) Νίκο Ζιαμπάρη και τον 27χρονο μεσοεπιθετικό (7/10/1990) Γιάννη Πασά με τους οποίους συνεργάστηκε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο τεχνικός του ΟΦΗ έχει κάνει ήδη την απαραίτητη προεργασία προς την πλευρά των δύο ποδοσφαιριστών που είναι θετικοί απέναντι στο ενδεχόμενο να έρθουν στο Ηράκλειο και να φορέσουν τα “ασπρόμαυρα”.

Ο Ζιαμπάρης αγωνίστηκε σε 13 παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ ενώ ο Πασάς φόρεσε την φανέλα του Ηρακλή σε 26 ματς όπου πέτυχε ένα γκολ και έδωσε δύο ασίστ. Πρόκειται για δύο ποδοσφαιριστές που βρίσκονται σε εξαιρετική ποδοσφαιρική ηλικία και ασφαλώς θεωρούνται δύσκολες περιπτώσεις αφού αφενός δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το μέλλον του Ηρακλή και αφετέρου υπάρχει ενδιαφέρον από κάποιες ομάδες της Σούπερ Λιγκ.

Παρ’ όλα αυτά, ο ΟΦΗ έχει στο μανίκι του τον άσο που λέγεται Νίκος Παπαδόπουλος καθώς οι Ζιαμπάρης, Πασάς έχουν την καλύτερη άποψη για τον 45χρονο τεχνικό από την μέχρι πρότινος συνεργασία τους ενώ είναι σημαντικό ότι οι μεν γνωρίζουν (ποδοσφαιρικά) τον δε.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook