Υπομονή χωρίς βιαστικές αποφάσεις

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Οι στόχοι έχουν βρεθεί και κύριο μέλημα είναι να κλείσουν οι θέσεις στην άμυνα που είναι και η πιο “λειψή” γραμμή στο ρόστερ του ΟΦΗ.

Μετά την απόκτηση του Δημήτρη Σιώπη, τα κενά στην αμυντική γραμμή, μειώθηκαν κατά ένα, και πλέον στον ΟΦΗ προχωρούν στις υπόλοιπες υποθέσεις που έχουν βάλει ως στόχο να κλείσουν στην ομάδα. Σκοπός είναι να αποκτηθεί ακόμα ένας αριστερός μπακ που θα αποτελέσει δίδυμο μαζί με τον Γιάννη Κοιλιάρα και δύο κεντρικοί αμυντικοί.

Για το κέντρο της άμυνας, ο ένας στόχος είναι ο Νίκος Ζιαμπάρης και μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται να υπάρχουν εξελίξεις. Είτε έτσι, είτε αλλιώς. Ο άλλος στόχος, σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule, είναι Έλληνας κεντρικός αμυντικός ωστόσο στον ΟΦΗ κρατούν μυστικό το όνομα του. Ο Νίκος Παπαδόπουλος θέλει να δημιουργηθεί μια ελληνική αμυντική τετράδα που θα έχει μεγάλη συνοχή και θα παίξει καταλυτικό ρόλο στον στόχο της επόμενης περιόδου. Προς την ίδια κατεύθυνση κινείται και ο στόχος για την θέση του αριστερού μπακ με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι έχει βρεθεί ο ποδοσφαιριστής δίχως ωστόσο να έχει διαρρεύσει το όνομα του.

Σκοπός των ανθρώπων του ΟΦΗ είναι να κλείσει το ρόστερ, σε μεγάλο βαθμό, μέχρι τις 17 Ιουλίου όταν και θα ξεκινήσει η προετοιμασία και στην συνέχεια να μπαίνουν σταδιακά και τα υπόλοιπα κομμάτια του παζλ μέχρι και η ομάδα να αναχωρήσει για το Καρπενήσι.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook