Προσφυγή από τον Ράντι

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στον ΟΦΗ δεν υπολογίζουν τον Αφρικανό μέσο για την επόμενη σεζόν και αυτός κατέθεσε προσφυγή διεκδικώντας μέρος του συμβολαίου της επόμενης χρονιάς και οφειλών της προηγούμενης. To Gentikoule εχει το ρεπορτάζ.

Προσφυγή εις βάρος του ΟΦΗ κατέθεσε ο Ιμπάν Ράντι διεκδικώντας τα χρήματα που του οφείλονται αλλά και μέρος του συμβολαίου της επόμενης χρονιάς καθώς ο ίδιος είχε υπογράψει, πέρυσι, μέχρι το 2019. Όμως, από την στιγμή που ο Ράντι δεν υπολογίζεται από το Νίκο Παπαδόπουλο, έπρεπε να βρεθεί η “χρυσή τομή” για να λυθεί το συμβόλαιο του χωρίς να υπάρξουν περαιτέρω συνέπειες τον ΟΦΗ.

Το μεγαλύτερο “αγκάθι” στην λύση του συμβολαίου αφορούσε την επόμενη σεζόν καθώς ο Ράντι επιθυμούσε την λύση του συμβολαίου του μόνο εφόσον έπαιρνε όλα τα οφειλόμενα της φετινής περιόδου και παράλληλα κάποιο ποσό από το συμβόλαιο της περιόδου 2018 – 2019. Στον ΟΦΗ ξαφνιάστηκαν με την κίνηση του Ιμπάν Ράντι καθώς το συμβόλαιο του ολοκληρώθηκε πριν από μια εβδομάδα (31 Ιουνίου) και δεν πρόλαβαν να προχωρήσουν, εγκαίρως, σε διακανονισμούς για την χρονιά που ολοκληρώθηκε. Από ότι φαίνεται, αυτό θα συμβεί, μέσα στις επόμενες ημέρες προκειμένου να μην υπάρξει κανένα απολύτως πρόβλημα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook