Ξημέρης: «Αμοιβαία αγάπη μεταξύ ΟΦΗ – ΠΑΟΚ»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Βασίλης Ξημέρης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sport 103» για το φιλικό του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ και αναφέρθηκε στους δεσμούς που υπάρχουν μεταξύ των δύο συλλόγων.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και ένας εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ τόνισε αναφορικά με την αυριανή αναμέτρηση «θέλουμε να ευχαριστήσουμε όχι μόνο σαν διοίκηση αλλά σαν πόλη, σαν Ηράκλειο, το Θοδωρή Ζαγοράκη τους παίκτες του ΠΑΟΚ, το προπονητικό τιμ για τη στήριξη που δίνουν στην ομάδα μας. Η αγάπη αυτή είναι αμοιβαία. Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια να βρούμε έσοδα για να πετύχουμε το στόχο μας.Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει μεγάλη συμβολή σε αυτό και θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε».

Όσον αφορά τους λόγους που επιλέχθηκε ο ΠΑΟΚ, ο Βασίλης Ξημέρης απάντησε λέγοντας πως «ο Νίκος Μαχλάς έχει άριστη σχέση με τον Θοδωρή Ζαγοράκη από την εποχή που έπαιζαν και οι δύο ποδόσφαιρο. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι με την ΠΑΕ έχουμε άριστη συνεργασία στο πλαίσιο του ευ αγωνίζεσθαι. Δε μπορούμε να ξεχάσουμε τη συμπαράσταση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι που είχαμε δώσει με την Ιταλική Αταλάντα στη Θεσσαλονίκη. Οι φίλαθλοι ζήτησαν επίμονα την ομάδα του ΠΑΟΚ, για να δουν τους παίκτες και να τους χειροκροτήσουν. Θα τύχουν μίας θερμής και ζεστής υποδοχής οι παίκτες του ΠΑΟΚ, στο Ηράκλειο».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook