400.000 ευρώ άνοιγμα στην Football League

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με άνοιγμα ύψους 400.000 ευρώ για την Football League έκλεισε η χρονιά στην κατηγορία.

Οικονομικός έλεγχος, αν…

Ταυτόχρονα, είναι να συζητηθεί ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός. Αυτή θα είναι και η μεγάλη είδηση. Ετσι, σύμφωνα με πληροφορίες της «Μ» οι ιθύνοντες της Λίγκας αναμένεται να ενημερώσουν τους εκπροσώπους των ΠΑΕ ότι υπάρχει «μαύρη τρύπα» ύψους 400.000 ευρώ! Οπως τουλάχιστον προκύπτει, τα χρέη αυτά είναι προς ΙΚΑ και Εφορία. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το χρέος είναι από προηγούμενη χρήση και συγκεκριμένα δημιουργήθηκε από τον Ιούλιο ως και τον Οκτώβριο του 2016.
Οπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, προκύπτει ένα νέο βαρίδιο για την εύρυθμη λειτουργία της ήδη καταταλαιπωρημένης διοργανώτριας αρχής. Αλλωστε, υπάρχει ήδη το χρέος από το 2005-06, που είναι σε ρύθμιση και “τρέχουν” οι δόσεις.

Πώς προέκυψε όμως το χρέος; Στόχος της νυν διοίκησης είναι να αναζητηθούν οι αιτίες της «μαύρης τρύπας» και μάλιστα εφόσον υπάρχει η οικονομική δυνατότητα, θα επιχειρήσουν να διενεργήσουν έλεγχο από ορκωτούς λογιστές.

Ζητά 150.000 ευρώ

Στο μεταξύ, επιβεβαιώνεται και η πληροφορία, που διέρρευσε ότι η Football League απέστειλε επιστολή στην ΕΠΟ, σύμφωνα με την οποία, ζητά να της επιστραφεί το ποσό των 150.000 ευρώ, που είχε δοθεί για τη λειτουργία του εγγυητικού ταμείου ποδοσφαιριστών.

metrosport.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook