Ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς ο Μπούρμπος

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με κολύμβηση και αρκετές ώρες εκγύμνασης, ο Χρήστος Μπούρμπος ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς ώστε να επιστρέψει στην ενεργό δράση αφήνοντας πίσω τον τραυματισμό που τον έχει κρατήσει εκτός αγωνιστικών χώρων.

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ ταλαιπωρείται από την 2η ημέρα της παρουσίας της ομάδας στο Καρπενήσι με αποτέλεσμα από τότε να μην έχει καταφέρει να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς. Έπειτα από 40 ημέρες αποχής από τις κανονικές προπονήσεις, ο Μπούρμπος βρίσκεται σχεδόν όλο το… 24ωρο στο γυμναστήριο προκειμένου να επισπεύσει την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους. Άλλωστε, όλοι γνωρίζουν πόσο σημαντικό κομμάτι της ομάδας αποτελεί ο Χρήστος Μπούρμπος και η αξία του είναι αναμφισβήτητη.

Ο δεξιός οπισθοφύλακας του ΟΦΗ κολυμπάει καθημερινά αρκετά χιλιόμετρα στην πισίνα ενώ όλη την ημέρα ακολουθεί ειδικές ασκήσεις στο γυμναστήριο προκειμένου να δυναμώσει το πόδι του και δεν κρύβει την αισιοδοξία του ότι εντός των επόμενων 15 ημερών θα είναι σε θέση να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Το ευχάριστο στην περίπτωση του Μπούρμπου αλλά και του ΟΦΗ είναι ότι μετά το παιχνίδι με τον Εργοτέλη (1/10) θα ακολουθήσει ακόμα μια 15νθημερη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων της εθνικής ομάδας και εκτιμάται ότι μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα θα είναι σε θέση να τεθεί στην διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου για τις επόμενες υποχρεώσεις της ομάδας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook