Επικοινωνιακή ήττα – “ψυχραιμία” συνιστούν στον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στον ΟΦΗ υποστηρίζουν ότι η ομάδα δεν θα έχει κανένα πρόβλημα με την αδειοδότηση της. Που υποστηρίζει ο ΟΦΗ ότι κρίθηκε η άδεια σε πρώτο βαθμό.

Αρχικά μιλώντας για το επικοινωνιακό κόστος, αυτό είναι μεγάλο για την ΠΑΕ και τους μετόχους του ΟΦΗ. Και βέβαια καμία δικαιολογία για τους μετόχους του ΟΦΗ ότι σε μια ΠΑΕ με διάρκεια ζωής 10 μηνών, ο σύλλογος δεν κατάφερε να πάρει την άδεια συμμετοχής σε πρώτο βαθμό. Ο ΟΦΗ, επικοινωνιακά, έχασε σε μεγάλο βαθμό και κυρίως κλονίζεται η σχέση εμπιστοσύνης με τον κόσμο του. Αυτό είναι αδιαμφισβήτητο και δεν μπορεί να αμφιβάλει κανένας για αυτό.

Όσον αφορά το χθεσινό “κόψιμο”, στον ΟΦΗ συνιστούν ψυχραιμία και ισχυρίζονται ότι η ομάδα κόπηκε για τυπικούς λόγους και πως δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα με την αδειοδότηση της σε δεύτερο βαθμό. Τώρα γιατί κόπηκε ο ΟΦΗ; Στον ΟΦΗ ισχυρίζονται ότι ο λόγος που η ομάδα κόπηκε, από την Επιτροπή Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, είναι ότι κατατέθηκαν, με εκπρόθεσμη ημερομηνία (δηλαδή πέρα από τις 31/3) οι ρυθμίσεις προς τους ασφαλιστικούς φορείς και την εφορία.

Όσον αφορά την ενότητα που αφορά τις οφειλές προς παίκτες, στον ΟΦΗ υποστηρίζουν ότι ήταν λάθος του ορκωτού λογιστή και πως μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, όπου και απαιτούνται οι υπογραφές, δεν υπάρχει καμία οφειλή ενώ, όπως λένε στην ΠΑΕ, είναι όλες διακανονισμένες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook