Παπαδόπουλος: Στόχος η άνοδος και το καλό ποδόσφαιρο”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δηλώσεις πριν την έναρξη της πρώτης επίσημης προπόνησης παραχώρησε στα Μ.Μ.Ε. ο τεχνικός της ομάδας Νίκος Παπαδόπουλος.

Να παίξει η ομάδα καλό ποδόσφαιρο και να πάρει την άνοδο στα “μεγάλα σαλόνια” ήταν τα λόγια που τόνισε ο έμπειρος τεχνικός, ενώ αναφέρθηκε και στα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας αλλά και για τον Κομεσίδη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: 

Την άνοδο στο τέλος του πρωταθλήματος αυτός είναι ο στόχος μας και προσπαθούμε να χτίσουμε ομάδα με παίκτες που έχουν κίνητρο.

Μεταγραφικό σχεδιασμό. Μείναμε λίγο πίσω στο να έχουμε ολοκληρώσει το ρόστερ αυτές τις ημέρες κινούμαστε καλά, σίγουρα υπάρχουν εκκρεμότητες στα στόπερ και στους αμυντικούς χαφ. Δεν χάσαμε κανένα παίκτη που χρειαζόμασταν εύχομαι να ήμαστε έτοιμοι όταν φύγει η ομάδα στο Καρπενήσι. Να δουλέψουμε πολύ η ομάδες χτίζονται αυτή την περίοδο και η άνοδος κερδίζεται αυτή την εποχή κατά 60 τις εκατό.

Τα μηνύματα είναι αισιόδοξα γιατί η ομάδα λειτουργεί σωστά τα παιδιά πηγαίνουμε σε ένα αθλητικό κέντρο που μοιάζει αθλητικό κέντρο και το ρόστερ μας θα έχει 12 κρητικούς και είμαι χαρούμενος.

Η ομάδα τον θέλει εγώ θέλω να μείνει στην ομάδα ο πρόεδρος είναι ξεκάθαρος μαζί του και εύχομαι να έχει θετική έκβαση το θέμα, άμα δεν έρθει θα κινηθούμε για την ενίσχυση στον άξονα και στα στόπερ

Να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο επιθετικό ποδόσφαιρο, όμως ξέρω την κουλτούρα του κόσμου και της ομάδας και θα πρέπει παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Δεν θα αλλάξω φιλοσοφία. 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook