Περογαμβράκης: Να κάνω το τρία στα τρία με τις ανόδους”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Να κάνει το τρία στα τρία με τις ανόδους θέλει ο Αλέξανδρος Περογαμβράκης, ο οποίος μίλησε στα Μ.Μ.Ε. λίγο πριν την έναρξη της προετοιμασίας.

Ο έμπειρος επιθετικός του ΟΦΗ μίλησε για τους στόχους της ομάδας τη νέα αγωνιστική χρονιά, ενώ στάθηκε και στις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν οι “μελανόλευκοι” στο πρωτάθλημα της Football League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: “Θέλω να κάνω το τρία στα τρία γιατί όταν έφυγα από εδώ η ομάδα είχε ανέβει. Είναι μια δύσκολη χρονιά με αρκετά νέα παιδιά αυτό που θέλω είναι να έχουμε υγεία ο κόσμος να είναι δίπλα μας και να ανέβουμε κατηγορία και εμείς όλα τα παιδιά να δώσουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε. Είναι δύσκολο πρωτάθλημα καμία σχέση με τις άλλες κατηγορίες. Εγώ θέλω να πω ότι η ομάδα πρέπει να μπει δυνατά για να πάρει τα αποτελέσματα και σιγά σιγά να παίρνουμε και τα άλλα τα παιδιά για να πάρουμε την άνοδο. Εγώ θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό εύχομαι η ομάδα να ανέβει και τα γκολ θα έρθουν σιγά σιγά.  Μια νέα περίοδος είναι και για μένα εγώ θα μεταφέρω την ψυχή της ομάδας τη χρειάζεται τι πρέπει να κάνουμε, εύχομαι να είμαστε υγιείς και η ομάδα να πετύχει το στόχο της”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook