Το δύσκολο έργο του Κώτσιου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο τεχνικός διευθυντής του  ΟΦΗ έχει πάρει επ’ ώμου το καυτό θέμα των προσφυγών προσπαθώντας να κλείσει τα θέματα που έμειναν από την προηγούμενη χρονιά.

Με ένα τηλέφωνο στο χέρι είναι όλη την ώρα ο Ηλίας Κώτσιος που βρίσκεται σε καθημερινές επαφές με τους παίκτες που αποχώρησαν από τον ΟΦΗ και οι οποίοι κατέθεσαν προσφυγή ζητώντας όχι μόνο τα δεδουλευμένα αλλά και σε κάποιες περιπτώσεις, απαιτούν και τα συμβόλαια της νέας χρονιάς. Η εγκληματική ολιγωρία των μετόχων που είχε ως αποτέλεσμα να μην κλείσουν τα θέματα της προηγούμενης περιόδου, απαιτούν λεπτούς χειρισμούς προκειμένου να κλείσουν “αναίμακτα” για τον ΟΦΗ και να μην παρουσιαστεί κανένα πρόβλημα κατά την διάρκεια της νέας σεζόν.

Ο Ηλίας Κώτσιος βρίσκεται σε συνεχείς συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές και τους εκπροσώπους τους προκειμένου να βρεθούν συμβιβαστικές λύσεις και με τους χειρισμούς του τεχνικού διευθυντή έχουν σημειωθεί θετικές εξελίξεις σε κάποιες υποθέσεις οι οποίες πρόκειται να δρομολογηθούν με την επιστροφή του Φώτη Τσάλου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook