«Οι φίλαθλοι του ΟΦΗ είναι οι καλύτεροι στην Ελλάδα»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στην πρώτη του συνέντευξη από την ημέρα που ήρθε στο Ηράκλειο, ο Σουμπίνιο βρέθηκε στο στούντιο του Athletic Radio 104,2 όπου μίλησε για τις μέχρι τώρα εντυπώσεις του από τον ΟΦΗ.

Ο Βραζιλιάνος μίλησε με τα καλύτερα λόγια τόσο για τις συνθήκες που έχει συνάντησει στον ΟΦΗ αλλά και στο Ηράκλειο ενώ δεν έκρυψε την πεποίθηση του ότι η ομάδα μπορεί να κάνει φέτος «κάτι καλό».

Αναλυτικά η συνέντευξη του Σουμπίνιο στον Athletic Radio 104,2

Ποιες είναι οι πρώτες εντυπώσεις του από την μέχρι τώρα παρουσία του στο Ηράκλειο

«Αρκετά καλές. Ήρθα σε μια πολύ καλή ομάδα αλλά και σε μια ωραία πόλη που με καλούς ανθρώπους. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από όσα έχω δει μέχρι τώρα. Μου έχει κάνει εντύπωση ο καλός καιρός και που είναι συνέχεια καλοκαίρι».

Τι σκέφτηκες όταν άκουσε για πρώτη φορά για το ενδιαφέρον του ΟΦΗ

«Δεν το σκέφτηκα πολύ. Γνωρίζω ότι ο ΟΦΗ είναι μεγάλο όνομα στην Σούπερ Λιγκ αλλά και ότι είναι μια ομάδα με παράδοση στην Ελλάδα. Πιστεύω ότι πήρα την σωστή απόφαση να έρθω και να παίξω στον ΟΦΗ».

Για τους στόχους του με τον ΟΦΗ

«Έχουμε καλή ομάδα και πιστεύω ότι θα πετύχουμε άνετα την παραμονή μας. Θέλω να κάνουμε μια καλή πορεία και να βοηθήσω τον ΟΦΗ. Έχουμε καλή ομάδα με καλούς παίκτες και πιστεύω ότι μπορούμε να τερματίσουμε σε μια καλή θέση».

Για την θέση που προτιμάει να αγωνίζεται

«Η θέση μου είναι ως «10αρι». Πριν από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ο προπονητής με ρώτησε που θέλω να παίξω και εγώ του είπα στο κέντρο. Μου είπε ότι σε χρειάζομαι να παίξεις δεξιά και εγώ του είπα «οκ». Θα παίξω όπου θέλει ο προπονητής».

Για την ομάδα του ΟΦΗ

«Μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό στο φετινό πρωτάθλημα. Ο ΟΦΗ έχει καλό προπονητή και καλούς παίκτες. Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα βρεθεί σε μια καλή θέση».

Για τα μηνύματα που δέχεται από τους φιλάθλους του ΟΦΗ

«Όταν είμαι στο κέντρο του Ηρακλείου με σταματούν οι φίλαθλοι του ΟΦΗ και μου λένε «πάμε παικταρά. Σουμπίνιο σε θέλουμε στον ΟΦΗ». Αυτό μου δίνει αυτοπεποίθηση και με βοηθάει αρκετά για να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου».

Για τους φιλάθλους του ΟΦΗ

«Η ατμόσφαιρα στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο ήταν πολύ καλή. Οι φίλαθλοι του ΟΦΗ είναι οι καλύτεροι στην Ελλάδα. Πιστεύω ότι όλες οι ομάδες που θα έρθουν στο γήπεδο θα δυσκολευτούν πάρα πολύ».

Αν του αρέσει να σκοράρει ή να δίνει ασίστ

«Μου αρέσει να κάνω και τα δύο».

Για το τι θυμάται από τα παιχνίδια με τον ΟΦΗ όταν έπαιζε στον Εθνικό

«Παίξαμε τέσσερις φορές και έγιναν καλά παιχνίδια. Τόσο ο ΟΦΗ όσο και ο Εθνικός ήταν καλές ομάδες. Εγώ πέτυχα ένα γκολ γιατί αυτή είναι η δουλειά μου».

Για το γεγονός ότι είναι τρεις Βραζιλιάνοι στον ΟΦΗ

«Είναι καλοί παίκτες, και ο Βάντο αλλά και ο Σόουζα. Μας βοηθάει όλους το γεγονός ότι είμαστε μαζί σε μια ομάδα και κάνουμε παρέα και εκτός γηπέδου».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook