Παπαδόπουλος: “Μια – δύο κινήσεις ακόμα στον άξονα”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ αναχώρησε για το Καρπενήσι με τον 45χρονο τεχνικό να εκφράζει την ικανοποίηση του για τις μέχρι τώρα κινήσεις της ομάδας. Τι είπε για την απόκτηση του Θανάση Παπατόλιου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Παπαδόπουλος

Για την προετοιμασία του ΟΦΗ στο Καρπενήσι: “Είναι μια σημαντική διαδικασία για καθε ομάδα. Να μείνουν μόνοι τους οι παίκτες και να γνωριστούν μεταξύ τους και μα γυρίσουν υγιείς. Ειναι πολυ σημαντικό και άκρως επαγγελματικό και γνωρίζω οτι αυτο δεν συνέβη πέρυσι”.

Για τις επόμενες μεταγραφές του ΟΦΗ: Έχουν μείνει πολύ λίγες κινήσεις. Έχουν μείνει ένας με δυο παίκτες στον άξονα και θα κάνουμε προσεκτικές κινήσεις”.

Για την απόκτηση του Θανάση Παπατόλιου: “Έχουμε παρει αρκετούς νεαρούς παίκτες. Θα μας βοηθήσει, έχει εμπειρία και θα υπάρχει υγιής ανταγωνισμός”.

Για την περίοδο μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος: “Ο χρόνος είναι αρκετός και ικανοποιητικός και θα πιστεύω ότι θα ειμαστε έτοιμοι”.

Για το μήνυμα του προς τον κόσμο του ΟΦΗ: “Ο κόσμος να γνωρίζει οτι έχουμε καλη ομάδα με καλούς παίκτες και θα στηριχθεί σε εκείνους και στην Σούπερ Λιγκ”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook