Μάνος: “Να σκοράρω στα επίσημα”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Δημήτρης Μάνος έκανε “σεφτέ” στα γκολ για την φετινή σεζόν και έθεσε προσωπικούς και ομαδικούς στόχους εν όψει της νέας χρονιάς.

Όπως τόνισε μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ «ασφαλώς και είμαι χαρούμενος. Το γκολ είναι σημαντικό για ένα επιθετικό στην ψυχολογία του. Σκόραρα στο πρώτο παιχνίδι της ομάδας και θέλω να κάνω το ίδιο και στα επόμενα παιχνίδια, κυρίως στα επίσημα όταν έρθουν, για να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει το στόχο της ανόδου στην Σούπερ Λίγκ».

Ο Δημήτρης Μάνος, που είναι δεύτερη χρονιά στον ΟΦΗ, επισημαίνει για την εικόνα του ΟΦΗ στο πρώτο φιλικό ότι «για μια ομάδα που κάνει μια εβδομάδα προετοιμασία, η εικόνα ήταν καλή. Εχουμε βέβαια μεγάλα περιθώρια βελτίωσης και αυτό θα φανεί στα επόμενα παιχνίδια».

Για το φετινό ΟΦΗ τονίζει ότι «έχουμε πολύ καλή ομάδα. Στην ομάδα έχουν έρθει καλοί ποδοσφαιριστές. Είμαι σίγουρος ότι θα πάμε πολύ καλά».

Για την προετοιμασία στο Καρπενήσι, ανέφερε ότι «είναι πολύ σημαντικό κομμάτι, καθώς τώρα χτίζεται η ομάδα, δενόμαστε μεταξύ μας οι παίκτες και βρίσκουμε ρυθμό».

Ενώ για το δικό του στόχο στη φετινή χρονιά και με πόσα γκολ θα είναι ικανοποιημένος, τονίζει πως «με δεκαπέντε γκολ θα είμαι καλά! (γέλια). Δεν έχει τόσο σημασία αυτό. Θέλω όσα γκολ βάλω, να είναι σημαντικά, ώστε η ομάδα να επανέλθει εκεί που αξίζει να βρίσκεται».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook