Βατή κλήρωση για τον ΟΦΗ που μπορεί να προκριθεί!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η κληρωτίδα έπαιξε περίεργο παιχνίδι στον ΟΦΗ που συναντάει ξανά Ηρακλή, Απόλλωνα και μαζί του θα είναι ο Πλατανιάς και η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου μπορεί να πάρει την πρόκριση.

Δείτε το LIVE της κλήρωσης του Κυπέλλου Ελλάδας

Στην πρώτη φάση της διοργάνωσης μπαίνουν στην κληρωτίδα οι 17 ομάδες της F.L. ή τέλος πάντων όσες έχουν δηλώσει συμμετοχή. Από αυτές θα περάσουν στην επόμενη φάση οι 16. Δύο θα είναι οι “άτυχες” ομάδες που θα βρεθούν να παίξουν πολύ νωρίς, όπως συνέβη πέρυσι με τον ΟΦΗ και τον Αχαρναϊκό.

Tελικά δήλωσαν συμμετοχή και οι 17 ομάδες της κατηγορίας.

  • Στην συνέχεια θα γίνει η κλήρωση της δεύτερης φάσης όπου θα μάθουμε τις ομάδες που θα συμπληρώσουν τους ομίλους της διοργάνωσης.

Αίτημα από τον Παναιγιάλειο προς την ΕΠΟ ώστε να μετατεθεί η ημερομηνία διεξαγωγής του “μονού” ζευγαριού που είναι προγραμματισμένη για το επόμενο Σαββατοκύριακο.

  • Βέβαια υπάρχει σοβαρό θέμα με την 18η ομάδα της F.L. Και ο λόγος είναι ότι από την στιγμή που η ΕΠΟ ζητάει να συμπληρωθεί με τους δευτεραθλητές της Γ’ Εθνικής και κατά συνέπεια δεν γνωρίζει κανένας τι θα γίνει με την τελευταία ομάδα που μπορεί να συμμετάσχει στο Κύπελλο.’

Την γλύτωσε ο ΟΦΗ! Αιγινιακός – Βέροια το ζευγάρι της πρώτης φάσης.

Αυτό σημαίνει ότι ο ΟΦΗ πάει απευθείας στους ομίλους και σε λίγα λεπτά θα μάθουμε τους τρεις αντιπάλους του.

Ο ΟΦΗ δεν θα είναι στον ίδιο όμιλο με Άρη, Αχαρναϊκό, Εργοτέλη, Απόλλων Λάρισας, Απόλλων Καλαμαριά, Τρίκαλα και Αναγέννηση Καρδίτσας καθώς όλες οι ομάδες είναι στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας.

  • Κατά συνέπεια ο ΟΦΗ θα είναι στον ίδιο όμιλο με έναν εκ των Παναχαϊκή, Πανσερραϊκού, Κισσαμικού, Ηρακλή, Παναιγιάλειου, Καλλιθέας, Αιγινιακός ή Βέροια, Σπάρτης

Πρώτος αντίπαλος του ΟΦΗ θα είναι ο Ηρακλής

Απίστευτη σύμπτωση: Δεύτερος αντίπαλος του ΟΦΗ θα είναι ο Απόλλων Σμύρνης όπως και πέρυσι!

Μόνο ο Παναθηναϊκός λείπει για να δούμε τον ίδιο, ακριβώς, όμιλο με πέρυσι!

Ο ΟΦΗ αποφεύγει Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό

Τέταρτος αντίπαλος του ΟΦΗ θα είναι ο Πλατανιάς!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook