“Είμαι ΟΦΗ λόγω των ανηψιών μου”!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η αποστολή του ΟΦΗ επισκέφτηκε το μοναστήρι της Παναγίας της Προυσιώτισσας και κατά την διάρκεια της δεξίωσης, ο Πατήρ Πελάγιος επιφύλασσε μια έκπληξη στα μέλη της. Τι τους αποκάλυψε για την ομάδαρα των 90s και για Φραντζέσκο, Μαχλά.

Μετά το χθεσινό φιλικό με τα Τρίκαλα, ο Νίκος Παπαδόπουλος με τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής του ΟΦΗ επισκέφτηκαν το μοναστήρι της Παναγίας της Προυσιώτισσας και εκεί τους περίμενε μια μικρή δεξίωση δείχνοντας τον τρόπο με τον οποίο όλοι σέβονται και αναγνωρίζουν το μεγαλείο και το μέγεθος του συλλόγου.

Στο μοναστήρι τους υποδέχτηκε ο καλόγερος Πατέρας Πελάγιος ο οποίος μιλώντας προς τα μέλη της αποστολής, τους άφησε άφωνους όταν τους είπε ότι είναι υποστηρικτής του ΟΦΗ επειδή τα ανήψια του είναι οπαδοί της ομάδας. “Θέλω να γνωρίζετε πως και εγώ είμαι υποστηρικτής του ΟΦΗ επειδή τα ανήψια μου είναι φανατικοί οπαδοί της ομάδας. Έγιναν ΟΦΗ με την μεγάλη ομάδα του 1995 όταν φορούσαν την φανέλα του μεγάλοι παίκτες όπως ο Φραντζέσκος και ο Μαχλάς. Την θυμάμαι και εγώ εκείνη την ομάδα του ΟΦΗ που ήταν από τις καλύτερες στην Ελλάδα” είπε αρχικά και όλοι έμειναν άφωνοι με τον σεβάσμιο καλόγερο να συνεχίζει δίνοντας τις ευχές του: “Εύχομαι η ομάδα να επιστρέψει εκεί που αξίζει να βρίσκεται, στην μεγάλη κατηγορία και να χαράξει τον μεγάλο δρόμο που πρέπει να προχωρήσει”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook