Ο πλουραλισμός στην επίθεση και το κενό στο κέντρο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Όσο περνούν οι ημέρες και οι παίκτες που βρίσκονται στο ρόστερ του ΟΦΗ αποκτούν ρόλους, τόσο περισσότερο ξεκάθαρο γίνεται ότι φέτος υπάρχει πολύ μεγαλύτερος πλουραλισμός στην μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας.

Ο φετινός ΟΦΗ μπαίνει στην μάχη του πρωταθλήματος με μοναδικό στόχο την επιστροφή στην Σούπερ Λιγκ. Και η αλήθεια είναι πως σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν το ρόστερ του δείχνει να έχει ξεκάθαρους ρόλους σε ότι έχει να κάνει τόσο με την ποσότητα, όσο και με την ποιότητα των ποδοσφαιριστών του.

Το σημείο – κλειδί του φετινού ΟΦΗ είναι η μεσοεπιθετική του γραμμή. Στις τρεις θέσεις της επίθεσης, σύμφωνα πάντα με το 4-2-3-1 που εφαρμόζει ο Παπαδόπουλος, υπάρχουν θέσεις για κάθε γούστο αλλά και για… κάθε αντίπαλο.

Πέραν όμως των επιλογών που υπάρχουν από την μέση και μπροστά, είναι προφανές ότι ο ΟΦΗ χρειάζεται ακόμα ένα, τελευταίο, κομμάτι του παζλ προκειμένου αυτό να συμπληρωθεί και να είναι πλήρες τη νέα χρονιά. Αυτήν την στιγμή ο ΟΦΗ έχει στο ρόστερ του έναν μόλις αμυντικό μέσο, τον Ανέστη Νάστο. Εκεί φαίνεται πως εστιάζεται το μοναδικό κενό στο ρόστερ του ΟΦΗ καθώς χρειάζεται να υπάρξει μια “ένεση” εμπειρίας στην μεσαία γραμμή με έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή. Ασφαλώς και υπάρχουν οι Παπατόλιος, Οικονόμου, Κοντογιάννης όμως όσο ταλέντο (που είναι αρκετό) και αν διαθέτουν, χρειάζεται ακόμα ένας παίκτης με εμπειρία προκειμένου να βγει η χρονιά με την κάλυψη όλων των κενών.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook