Η αγωνία στο κατακόρυφο τρεις στροφές πριν το φινάλε

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος και το gentikoule.gr παρουσιάζει όλα τα δεδομένα που επικρατούν και αφορούν τον ΟΦΗ. Μετά και την συνέντευξη τύπου του προέδρου του Διαγόρα που τόνισε ότι οι Ροδίτες δεν θα παίξουν στα πλέι – οφ αλλάζουν τα δεδομένα σε ότι έχει να κάνει με την βαθμολογία του ΟΦΗ σε πιθανή συμμετοχή του και εφόσον δεν καταφέρει να πάρει την απευθείας άνοδο για την Σούπερ Λιγκ.

Το gentikoule.gr κάνει την δική του προσέγγιση και παρουσιάζει όλα τα δεδομένα που επικρατούν τόσο για την «μάχη» κατάληψης της δεύτερης θέσης όσο και για τα πλέι – οφ. Η «μάχη» της απευθείας ανόδου θα παιχτεί μέχρι τέλους ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Παναιτωλικό με τους Αγρινιώτες να διατηρούν το βαθμολογικό προβάδισμα τεσσάρων πόντων.

Στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, ο ΟΦΗ έχει την τύχη να έχει ένα περισσότερο εντός έδρας παιχνίδι από τον Παναιτωλικό που θα κληθεί να ταξιδέψει μακριά από το Αγρίνιο δύο φορές.

Το πρόγραμμα ΟΦΗ και Παναιτωλικού

32η Αγωνιστική
Εθνικός – Παναιτωλικός
ΟΦΗ – Αγροτικός Αστέρας

33η Αγωνιστική
Παναιτωλικός – Διαγόρας
Πιερικός – ΟΦΗ

34η Αγωνιστική
ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννενα
Ηλιούπολη – Παναιτωλικός

Η μάχη των πλέι – οφ
Σε ότι έχει να κάνει με την μάχη των πλέι – οφ, ο ΟΦΗ μετά και τις τελευταίες νίκες του βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει ένα σημαντικό βαθμολογικό προβάδισμα σε σχέση με τις ομάδες που ακολουθούν από πίσω του. Με την δήλωση των παραγόντων του Διαγόρα ότι δεν πρόκειται να παίξει ο σύλλογος στα πλέι – οφ, εμείς λαμβάνουμε υπόψιν μας το γεγονός ότι στα πλέι – οφ θα συμμετέχει η Δόξα Δράμας.

Ο ΟΦΗ έχει 62 βαθμούς και τον χωρίζουν 15 με την Δόξα Δράμας. Αυτό σημαίνει ότι αν τελείωνε τώρα το πρωτάθλημα, ο ΟΦΗ θα ξεκινούσε στα πλέι – οφ με 4 βαθμούς. Σε αυτό το σημείο πρέπει να αναφέρουμε πως ο ΟΦΗ έχει μεγάλες πιθανότητες να ξεκινήσει στα πλέι – οφ έχοντας 5 ή ακόμα και 6 βαθμούς αφού η Δόξα Δράμας έχει τρία πολύ δύσκολα παιχνίδια.

Κατά συνέπεια, αν ο ΟΦΗ κάνει το απόλυτο τότε έχει μεγάλη ευκαιρία να μπει στα πλέι – οφ με μια σημαντική διαφορά έναντι των υπολοίπων τριών ομάδων που θα συμμετέχουν. Με βάση τον συντελεστή που υπάρχει και που αναφέρει ότι η βαθμολογία των πλέι – οφ προκύπτει από την διαφορά που έχουν οι ομάδες από τον έκτο και τελευταίο, αν τελείωνε τώρα το πρωτάθλημα η βαθμολογία θα είχε ως εξής:

ΟΦΗ 4
Λεβαδειακός 2
Τρίκαλα 1
Δόξα Δράμας 0

Το πρόγραμμα που ακολουθεί μέχρι το τέλος είναι το παρακάτω

32η Αγωνιστική
ΟΦΗ – Αγροτικός Αστέρας
Αναγέννηση Καρδίτσας – Λεβαδειακός
Καλλιθέα – Τρίκαλα
Δόξα Δράμας – ΠΑΣ Γιάννινα

33η Αγωνιστική
Πιερικός – ΟΦΗ
Λεβαδειακός – Καλλιθέα
Τρίκαλα – Ιωνικός
Βέροια – Δόξα Δράμας

34η Αγωνιστική
ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννενα
Διαγόρας – Τρίκαλα
Ιωνικός – Λεβαδειακός
Αναγέννηση Καρδίτσας – Δόξα Δράμας

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook