Αναστόπουλος: «Ας το ευχαριστηθούμε»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Νίκος Αναστόπουλος μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη νίκη επί της Ηλιούπολης και παράλληλα τους κάλεσε να ευχαριστηθούν το φιλικό με τον ΠΑΟΚ.

Εξάλλου το φιλικό με τον «Δικέφαλο του Βορρά» δεν θα έχει κανένα αγωνιστικό όφελος για τον ΟΦΗ και για αυτόν τον λόγο στην Κρητική ομάδα θέλουν να ευχαριστηθούν τις συνθήκες του παιχνιδιού που η αλήθεια είναι ότι δεν τις έχουν συναντήσει εδώ και δύο χρόνια.

Αυτό το γνωρίζει και ο ίδιος ο Αναστόπουλος που για αυτόν τον λόγο φρόντισε να… προειδοποιήσει τους ποδοσφαιριστές του για το φιλικό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ λέγοντας ότι «δεν χρειάζεται να έχετε καθόλου άγχος για το αυριανό φιλικό. Θέλω να το ευχαριστηθείτε και να παίξουμε την μπάλα που ξέρουμε να παίζουμε» ήταν τα λόγια του προπονητή του ΟΦΗ απευθυνόμενος προς τους ποδοσφαιριστές του.

Παράλληλα, ο «Αναστό» δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για τη νίκη επί της Ηλιούπολης «μπράβο για τον χαρακτήρα που δείξατε αλλά και για την εικόνα που παρουσιάσαμε στον αγωνιστικό χώρο. Συγχαρητήρια σε όλους».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook