Λεουτσάκος: “Και ένα χιλιάρικο να μας δώσουν, το θέλουμε”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Λεωνίδας Λεουτσάκος μίλησε στο Aθλητικό Metropolis για τη νέα χρονιά στην Football League και για το οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η διοργανώτρια αρχή.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του είναι οι εξής: «Πήραμε την απόφαση γιατί έχουμε την ΕΡΤ κι από εκεί έχουμε κάποια έσοδα. Το ποσό που θα πάρουμε είναι για τα λειτουργικά της Φούτμπολ Λιγκ. Έχουμε βρει κάποιες χορηγίες που κοιτάμε από αυτές να καλύψουμε τα έξοδα για τους διαιτητές και για το ασφαλιστήριο. Δεν ζητάμε τρελές χορηγίες. Κι ένα χιλιάρικο να μας δώσουν, το θέλουμε. Δυστυχώς δεν υπάρχουν έσοδα, είναι δύσκολα, αλλά προσπαθούμε όποιο ποσό κι αν βρούμε να το αξιοποιήσουμε για το καλό του πρωταθλήματος και των ομάδων. Προσπαθούμε να αναβαθμίσουμε το προϊόν μας. Είναι επαγγελματική κατηγορία η Β’ Εθνική. Δεν ζητάμε τρελά λεφτά».

Για τους στημένους αγώνες στη Φούτμπολ Λιγκ: «Δεν είπα ότι δεν υπάρχουν σκιές, αλλά αυτό συμβαίνει και σε όλα τα πρωταθλήματα. Επίσης είπα στη ΦΙΦΑ και την ΟΥΕΦΑ να μας δώσουν την ευχέρεια να πάρουμε κάποια μέτρα. Πώς να διώξω εγώ μια ομάδα από το πρωτάθλημα, όταν δεν υπάρχουν στοιχεία;».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook