«Γελοιότητες» χαρακτηρίζουν την φερόμενη εμπλοκή του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

«Γελοιότητες» χαρακτηρίζουν στον ΟΦΗ την άσκηση δίωξης εις βάρος του συλλόγου, μια διαδικασία που έχει ως αποτέλεσμα να διασύρεται το όνομα του συλλόγου μπαίνοντας στην ίδια σειρά με Ιωνικό, Ηλιούπολη και Αετό Σκύδρας!

Παρ’ όλα αυτά, στην Κρητική ομάδα δεν… υποτιμούν την συγκεκριμένη υπόθεση και ήδη έχουν αρχίσει να την “ξεψαχνίζουν” αφού όπως έκανε την εμφάνιση της άλλο τόσο θέλουν να εξαφανιστεί!  Πάντως, η νομική υπηρεσία του ΟΦΗ έχει εκλάβει την ιστορία αυτή με πολύ μεγάλη σοβαρότητα αφού δεν θέλουν να μπλέξει η ομάδα σε καμία περίπετεια. 

Η νομική υπηρεσία του ΟΦΗ θα περιμένει να πάρει την δικογραφία στα χέρια της ώστε να μελετήσει την ιστορία. Πάντως, πέραν του ονόματος του ΟΦΗ οι αθλητικοί εισαγγελείς καλώντας το Νίκο Μαχλά – που τον βάζουν στην ίδια κατηγορία μαζί με παράγοντες – “κοσμήματα” του ελληνικού ποδοσφαίρου φροντίζουν να διασύρουν και το δικό του όνομα.

Ούτε μια μετοχή δεν έχει στην κατοχή του ο Νύκταρης
Και βέβαια αυτό που πρέπει να τονιστεί είναι ότι ο Ηρακλής Νύκταρης δεν έχει ούτε μια μετοχή στην κατοχή του και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από το μετοχολόγιο της ομάδας το οποίο όπως λένε στον ΟΦΗ είναι στην διάθεση της αθλητικής δικαιοσύνης. Γιατί είναι ξεκάθαρο ότι ο ΟΦΗ κλήθηκε λόγω της συνομιλίας του με τον Τσακογιάννη. Όμως αυτός τι σχέση μπορεί να έχει με τον σύλλογο και εντελώς αυθαίρετα χαρακτηρίζεται ως “μεγαλομέτοχος και αφανής ιδιοκτήτης”! 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook