Μανταδάκης: «Απίστευτα και πρωτοφανή πράγματα»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο εκ των δικηγόρων της ΠΑΕ ΟΦΗ Ντίνος Μανταδάκης με δήλωση του χαρακτηρίζει «πρωτοφανή» την δίωξη εις βάρ0ς του ΟΦΗ τονίζοντας παράλληλα ότι στην ομάδα ενημερώθηκαν από τα ΜΜΕ.

Αναφορικά με την δίωξη που ασκήθηκε εις βάρος του ΟΦΗ, ο Ντίνος Μανταδάκης τονίζει ότι «ενημερωθήκαμε από τα ΜΜΕ ότι διωκόμαστε και αυτήν την στιγμή που μιλάμε δεν έχει έρθει οποιοδήποτε έγγραφο στην ΠΑΕ ΟΦΗ. Είναι πρωτοφανές για δημοκρατικό κράτος ότι είμαστε κατηγορούμενοι από την τηλεόραση και τα ίντερνετ. Επίσης, είναι πρωτοφανές να παραπέμπεται μια ομάδα και ένας πρόεδρος για δηλώσεις και συνομιλίες τις οποίες έχουν κάνει τρίτοι. Από όλες τις διώξεις που έγιναν, είμαστε η μοναδική ομάδα που δεν φαίνεται να μιλάει κάποιος επίσημος παράγοντας της ΠΑΕ ΟΦΗ. Είναι πρωτοφανές να χαρακτηρίζεται κάποιος άνθρωπος ως μεγαλομέτοχος και αφανής πρόεδρος χωρίς αυτό να προκύπτει από κανένα στοιχείο».

Όσον αφορά τις προσφυγές που απειλούσαν τον ΟΦΗ εν όψει Ξάνθης, ο Ντίνος Μανταδάκης υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα για το παιχνίδι της Κυριακής. «Έχω έρθει σε επαφή με τους δικηγόρους των ποδοσφαιριστών και το θέμα πλέον είναι τυπικό αναμένοντας σήμερα την οριστική αναστολή ενεργοποίησης των ποινών» ήταν τα λόγια του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook