Από τον Μάντζιο εξαρτάται η παρουσία Σίσιτς στην αποστολή

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Από το αν ο Βαγγέλης Μάντζιος θα βρίσκεται στην αποστολή του ΟΦΗ θα εξαρτηθεί και η παρουσία του Μίρνες Σίσιτς στην 20αδα που θα αναχωρήσει από το Ηράκλειο για την Ξάνθη εν όψει της κυριακάτικης αναμέτρησης.

Ο Σλοβένος μεσοεπιθετικός έχει “ανεβάσει στροφές” την τελευταία εβδομάδα ωστόσο είναι εμφανές ότι δεν βρίσκεται ακόμα στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης. Το τεχνικό τιμ δουλεύει αρκετά με τον 30χρονο ποδοσφαιριστή ώστε να είναι πανέτοιμος για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη το ερχόμενο Σάββατο και όλα δείχνουν  ότι τότε ο Μίρνες Σίσιτς θα είναι σε θέση να αγωνιστεί.

Πάντως, ο πρώην μεσοεπιθετικός του Ηρακλή δεν αποκλείεται να βρίσκεται και στην αποστολή που θα ανακοινώσει ο Νίκος Αναστόπουλος εν όψει του αγώνα με την Ξάνθη. Η παρουσία του Σλοβένου θα εξαρτηθεί από τον Βαγγέλη Μάντζιο και αν ο 28χρονος επιθετικός θα μπορέσει να αγωνιστεί, κάτι που θα φανεί στην σημερινή – τελευταία – προπόνηση του ΟΦΗ. Αν ο Μάντζιος δηλώσει παρών, τότε το ντεμπούτο του Σίσιτς θα μετατεθεί για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη. Σε διαφορετική περίπτωση θα μπει στην αποστολή αφού στον ΟΦΗ θέλουν να έχουν έναν ακόμα επιθετικογενή ποδοσφαιριστή.

Όσον αφορά τον Μανώλη Μονιάκη, ο 23χρονος ποδοσφαιριστής δεν είναι ακόμα έτοιμος και ακολουθεί εντατικό πρόγραμμα ώστε να δηλώσει και εκείνος παρόν στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη το άλλο Σάββατο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook