Δύο μέτωπα κλείνουν ακόμα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Από την στιγμή που διευθετήθηκε η υπόθεση Βατσινά και θα “ξεμπλοκαριστούν” τα χρήματα από τα τηλεοπτικά, ο ΟΦΗ θα είναι σε θέση να “κλείσει” δύο μέτωπα ακόμα που ταλαιπωρούσαν τον σύλλογο τα τελευταία χρόνια.

Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΟΦΗ τα τελευταία χρόνια έχουν πλήξει το γόητρο του συλλόγου όμως η επιστροφή του στην Σούπερ Λιγκ δίνουν πλέον την ευκαιρία για να μπει η ομάδα στον δρόμο της εξυγίανσης. Ήδη τα τελευταία δύο χρόνια έκλεισαν οριστικά και αμετάκλητα οι υποθέσεις των Ταραλίδη, Ισά, Δημούτσου, Πέερσμαν ωστόσο σε καμία περίπτωση – αυτό δεν σημαίνει ότι λύθηκαν τα προβλήματα. Άλλωστε, δεν είναι λίγοι οι παίκτες που περιμένουν στην σειρά – κάτι για το οποίο γνωρίζουν στην ΠΑΕ ΟΦΗ – οπότε από εδώ και στο εξής απαιτούνται σωστοί χειρισμοί.

Με τα χρήματα που θα μπουν στα ταμεία του ΟΦΗ αναμένεται να κλείσουν ακόμα τρία μέτωπα εντός των προσεχών ημερών. Συγκεκριμένα, αναμένεται να καταβληθούν οι τελευταίες δόσεις στους Εστεμπάν Ερέρα, Γιόβαν Κοστόφσκι. Στον Αργεντινό θα καταβληθούν 59.000 που είναι και η τελευταία δόση των οφειλομένων ενώ όσον αφορά τον Σκοπιανό επιθετικό θα του δοθεί το ποσό των 35.000 ευρώ και αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν οριστικά και αμετάκλητα.

Πάντως, το ευχάριστο είναι ότι σιγά – σιγά διευθετούνται όλα τα ανοικτά ζητήματα που ταλαιπωρούσαν τον σύλλογο που δείχνει να βρίσκει τον δρόμο του αν και για να γίνει αυτό χρειάζεται να διανύσει μια μεγάλη, ακόμα, απόσταση…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook