Σούπερ τα νέα αποδυτήρια του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Έντονο “ασπρόμαυρο” χρώμα έχουν τα αποδυτήρια του “Γεντί Κουλέ” που άλλαξαν ολοκληρωτικά.

Μετά από εργασίες αρκετών εβδομάδων, ολοκληρώθηκε η ολική ανακαίνιση που έγινε σε όλους τους αποδυτηριακούς χώρους στο Γεντί Κουλέ.

Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εξαιρετικό, αν αναλογιστεί κανείς ότι μετά από πολλά χρόνια τα αποδυτήρια του γηπέδου  «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», επιδέχονται τόσο σημαντικές παρεμβάσεις.

Οι οποίες έγιναν μετά από σχετικές εισηγήσεις του προπονητή της ομάδας μας Νίκου Παπαδόπουλου, ώστε ο χώρος να γίνει πιο λειτουργικός  για τις ανάγκες της ομάδας και εκτελέστηκαν από την διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

Τα αποδυτήρια του ΟΦΗ, άλλαξαν ολοκληρωτικά. Κατασκευάστηκαν καθίσματα για κάθε παίκτη του ΟΦΗ και αποθηκευτικοί χώροι. Δημιουργήθηκε νέος χώρος για το ιατρείο και τους φυσικοθεραπευτές, αλλά και χώρος για την  προθέρμανση των παικτών.

Στα αποδυτήρια των φιλοξενουμένων, έγιναν επίσης ολοκληρωτικές αλλαγές. Δημιουργήθηκαν νέοι χώροι, όπως  γραφείο για τον προπονητή της φιλοξενούμενης ομάδας, διαχωρίστηκαν οι χώροι των αποδυτηρίων των παικτών της φιλοξενούμενης ομάδας και του τεχνικού επιτελείου και του μασάζ.

Τοποθετήθηκαν νέες μοκέτες σε όλους τους διαδρόμους και στα αποδυτήρια.

Ενώ τοποθετήθηκαν φωτογραφίες, σήματα και σλόγκαν της ομάδας μας σε όλους τους χώρους, μέσα και έξω από το γήπεδο.

Τοποθετήθηκαν πινακίδες ΑΜΕΑ, ενώ κατασκευάστηκαν και νέα γραφεία για τους παρατηρητές και την αστυνομία.

Ακόμη έγινε αντικατάσταση όλων των υδραυλικών ειδών και ειδών υγιεινής στο γήπεδο του ΟΦΗ, αλλά και πολλά χωρίσματα με γυψοσανίδες, για τη δημιουργία νέων χώρων, αλλά και βαφές σε όλους τους χώρους των αποδυτηρίων.

Ακόμη έγινε αναγόμωση όλων των πυροσβεστήρων, αλλά και τοποθέτηση κλιματιστικών.

Εδώ, θα πρέπει να τονιστεί ότι οι ενέργειες αυτές, δεν θα μπορούσαν να γίνουν, χωρίς την σπουδαία βοήθεια επιχειρήσεων του Ηρακλείου που είναι κοντά στον ΟΦΗ.

Και για το λόγο αυτό, είναι υποχρέωση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 να κάνει ιδιαίτερη μνεία στην εταιρεία «ΕΠΙΠΛΟ ΚΑΡΠΑΘΙΩΤΑΚΗΣ» η οποία έκανε στον ΟΦΗ μια χορηγία δεκάδων χιλιάδων ευρώ, αλλάζοντας όλες τις ξύλινες επιφάνειες , με νέες,  μετά από σχετικές υποδείξεις των ανθρώπων του ΟΦΗ.

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ευχαριστεί την εταιρεία «ΕΠΙΠΛΟ ΚΑΡΠΑΘΙΩΤΑΚΗΣ» και επισημαίνει τη σημασία, ο κόσμος του ΟΦΗ να γνωρίζει, ποιες επιχειρήσεις της περιοχής μας, στηρίζουν την ομάδα μας και να ανταποδίδει και αυτός, τη στήριξη του, προς αυτές.

Το έργο που αυτή η εταιρεία έκανε προς τον ΟΦΗ, θα μείνει πραγματικά στην ιστορία.

Παράλληλα, η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ευχαριστεί την εταιρεία «Αλετράς» για τις μοκέτες που τοποθετήθηκαν σε όλους τους χώρους των αποδυτηρίων.

Ακόμη ευχαριστεί τους Γιώργος Κισσανδράκης (υδραυλικά), Μαράκης Γιώργος  (ηλεκτρολογικά), Γιώργος Αρχοντάκης (βαψίματα), Γιώργος Γιαννακάκης (γυψοσανίδες), Δημήτρης Μανουσάκης (πυροσβεστήρες), Γιώργος Τζαγκουρνής (κλιματιστικά).

Εδώ  θα πρέπει να σημειωθεί ότι εδώ και αρκετές εβδομάδες επι καθημερινής βάσης, τόσο ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτης Τσάλος, όσο και ο προπονητής της ομάδας μας Νίκος Παπαδόπουλος, ήταν καθημερινά στο γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» και επόπτευαν τις εργασίες.

Ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να γίνει και στον Γενικό Αρχηγός της ομάδας και μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Κώστα Ζερβάκη, ο οποίος λόγω και της γνώσης του, στα κατασκευαστικά θέματα, ξόδευε καθημερινά αρκετές ώρες στο γήπεδο του ΟΦΗ.