Οι πρώτες σκέψεις του Αναστόπουλου για το παιχνίδι στα “Πηγάδια”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με στόχο τη νίκη που θα τον φερει στους 4 πόντους στην βαθμολογία θα παραταχθεί ο ΟΦΗ στα Πηγάδια. Ο Νίκος Αναστόπουλος περιμένει από τους παίκτες του μετά την σχεδόν μιναία διακοπή για την ομάδα (το παιχνίδι με τον Ατρόμητο ήταν στις 27 Αυγούστου) να δείξει όσα δουλέψαν στις προπονήσεις τον καιρό της διακοπής και να φύγει με κάτι καλό από τα πηγάδια.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ για το παιχνίδι με την Ξάνθη πήρε 21 ποδοσφαιριστές στην αποστολή, οι οποίοι είναι και οι παρακάτω:

Βεζυρίδης, Κάρολ, Γαλανόπουλος, Πίτσος. Γεωργίου, Μπουλούτ, Σόουζα, Ταυλαρίδης, Βερόν, Ρόβας, Κάλαϊτζιτς, Ουκάρ, Σουμπίνιο, Παπουλής, Ζορμπάς, Χόρχε Λόπεζ, Ζόρντι Λόπεζ, Μποντόρ, Καμπάνταης, Μάντζιος, Σίσιτς


Όσο αφορά την αρχική ενδεκά που σκέφτεται να παρατάξει ο Νίκος Αναστόπουλος σύμφωνα με όσα φάνηκαν στην τελευταία προπόνηση ο Κάρολ θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Στο αριστερό άκρο της άμυνας θα βρίσκεται ο Πίτσος, ενώ στο δεξί θα μετατοπιστεί ο Γαλανόπουλος, με το αμυντικό δίδυμο να αποτελείται από τους Ταυλαρίδη – Γεωργίου.

Μπροστά από την τετράδα στην άμυνα θα παίξει ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς που θα αποτελεί τον συνδετικό κρίκο άμυνας – μεσαίας γραμμής την οποία θα αποτελούν οι Βερόν – Τζόρντι Λόπεζ που θα παίξουν στον άξονα και στα άκρα οι Παπουλής – Σουμπίνιο με τον Λεωνίδα Καμπάνταη να αγωνίζεται στην επίθεση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook