Ροτέισον από τον Παπαδόπουλο και νίκη πρωτιάς

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Οι απουσίες των Παπαστεριανού, Κουσκουνά υποχρεώνουν τον τεχνικό του ΟΦΗ να αλλάξει ξανά ενδεκάδα στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα.

Μπορεί το Κύπελλο να μην μπαίνει σε προτεραιότητα ωστόσο έτσι όπως τα έφερε η τύχη και η κληρωτίδα, ο ΟΦΗ είναι μια ανάσα από την πρόκριση στους “16” του Κυπέλλου Ελλάδας. Και βρίσκεται μια ανάσα όχι μόνο από το “τσεκάρισμα” του εισιτηρίου αλλά και από την κατάκτηση της πρώτης θέσης αφού αυτό το στοιχείο θα φέρει και πλεονέκτημα στην κλήρωση της επόμενης φάσης καθώς ο ΟΦΗ θα αποφύγει (πιθανότατα) Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ κτλ.

Πάντως ο ο ΟΦΗ θα παραταχθεί σίγουρα με αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στον Αιγινιακό όπως και σε αυτό που έπεται απέναντι στον Εργοτέλη. Οι απουσίες των Παπαστεριανού, Κουσκουνά θα επιφέρουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα και θεωρείται δεδομένη η επιστροφή του Δημήτρη Μάνου στην κορυφή της επίθεσης. Από εκεί και πέρα δεν αποκλείεται να δούμε στο αρχικό σχήμα και τον Βασίλη Κουτσιανικούλη που (μαζί με τον Μάνο) δεν έπαιξαν ούτε λεπτό το προηγούμενο Σάββατο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook