Και πρόκριση και πρωτιά

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Ο ΟΦΗ θέλει να τερματίσει πρώτος στον 1ο Ομιλο του Κυπέλλου Ελλάδας και γι΄αυτό θα επιδιώξει σήμερα να κάνει το “3 στα 3” υποδεχόμενος τον Απόλλωνα Σμύρνης (LIVE 15.00 Athletic Radio 104,2 / Gentikoule).

Με προπόνηση που έγινε τη Δευτέρα (27/11) το μεσημέρι στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του, για το σημερινό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης που θα γίνει την (15.00) στο “Γεντί Κουλέ”.

Στόχος του ΟΦΗ, είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης και το επιτυγχάνει με ισοπαλία ή νίκη στο παιχνίδι, όπου έτσι θα εξασφαλίσει και την πρωτιά στον 1ο Ομιλο.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος άφησε εκτός αποστολής τον Παπαστεριανό, που έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και τον Κουσκουνά (ενοχλήσεις στον αυχένα) και οι δυο από το παιχνίδι με την Καλλιθέα.

Παράλληλα εκτός έμειναν οι τραυματίες Σιώπης, Οικονόμου, Μονιάκης, Περογαμβράκης, αλλά και οι Παπατόλιος και Παπαγιώτου.

Την αποστολή του ΟΦΗ απαρτίζουν οι παρακάτω παίκτες: Στρέζος, Δερμιτζάκης, Φαζός, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Ζιαμπάρης, Ποτουρίδης, Μπολάκης, Ρούσσος, Νάστος, Χαντί, Μάρτος, Πλευράκης, Κοντογιάννης, Πουρτουλίδης, Μάνος, Ογκμποε, Λεάλ, Ορτέγκα, Κουτσιανικούλης.

Εκτός αποστολής έμειναν οι: Παναγιώτου, Σιώπης, Μονιάκης, Παπατόλιος, Παπαστεριανός, Οικονόμου, Περογαμβράκης και Κουσκουνάς.

Διαιτητής του αγώνα είναι ο Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας) με βοηθούς τους Καρατζίκα (Αθηνών) και  Απτόσογλου (Αθηνών).