Πατεμτζής: «Ο ΟΦΗ έχει το… πάνω χέρι στο ματς»

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Ο προπονητής του Ερμή Ζωνιανών, Μανώλης Πατεμτζής, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, και μεταξύ άλλων σχολίασε το Εργοτέλης – ΟΦΗ που έρχεται αλλά και το φιλικό προς τιμήν του Ευγένιου Γκέραρντ.

Αναλυτικά όσα είπε o Μανώλης Πατεμτζής στην εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη

Και οι αναφορές του για το Εργοτέλης – ΟΦΗ αλλά και το φιλικό προς τιμήν του Ευγένιου Γκέραρντ:

Για το ντέρμπι του Ηρακλείου, Εργοτέλης – ΟΦΗ

«Ο ΟΦΗ πηγαίνει πολύ καλά. Έχει ξεκινήσει καλά και κάνει και καλές εμφανίσεις αν εξαιρέσουμε το ματς στα Τρίκαλα, όπου το αποτέλεσμα πάντως το κρίνω θετικό. Δείχνει οτι έχει σταθερότητα και «τρέχει» ένα σωστό πλάνο από έναν καλό προπονητή που έχει. Αν συνεχίσει έτσι θα πετύχει τον στόχο του.

Ο Εργοτέλης παίζει θεαματικό ποδόσφαιρο αλλά δεν του έχουν βγει τα αποτελέσματα και αν συνεχίσει έτσι θα έχει πρόβλημα. Θεωρώ οτι ο ΟΦΗ έχει ένα ψυχολογικό αβαντάζ και το πάνω χέρι στο ματς. Του δίνω 60% έναντι 40% του Εργοτέλη.

Ο Εργοτέλης έχει την πίεση του αποτελέσματος και μπορεί να κάνει την… ζημιά αλλά ο ΟΦΗ έχει βρει τα πατηματά του. Ας γίνει ένα καλό ματς και ας κερδίσει ο καλύτερος. Θέλω να το  χαρούμε όλοι και να γίνει σε κόσμια πλαίσια.

Ο Γκώνιας δεν αλλάζει τον τρόπο παιχνιδιού του αν και θα έπρεπε να παίξει πιο συντηρητικά. Ο ΟΦΗ δεν έχει λόγο να αλλάξει κάτι».

Για το φιλικό προς τιμήν του Ευγένιου Γκέραρντ

«Ήταν κάτι το ιδιαίτερο για όλους μας. Το πιο σπουδαίο ματς της ζωής μου. Το συναίσθημα ήταν έντονο και τις τρεις μέρες. Είδα φίλους που είχα να δω 15 χρόνια αν και είχαμε επαφή.

Ήταν ένα συγκινητικό σκηνικό και ακόμα κλαίμε. Θα θέλαμε να ήταν ο Μίστερ σε καλύτερη κατάσταση για να το χαρεί περισσότερο.

Τα όσα ζήσαμε σε αυτό το ματς δεν θα σβήσουν ποτέ. Μας ένωσε και θα μας μείνει αξέχαστο. Ήμασταν μία οικογένεια και ο Ολλανδός ήταν ο πατέρας μας. Συγχαρητήρια στον Ηλία Πουρσανίδη που έκανε δουλειά για 20 άτομα.

Ευχαριστούμε όλους όσοι βοήθησαν γι΄αυτό το ματς. Έγινε φανταστική δουλειά».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook