Videos: Ο ΟΦΗ παίζει για την περηφάνια του

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Οι φήμες και οι “κακές γλώσσες” είχαν οργιάσει από χθες μόνο που δεν είχαν λάβει υπ’ όψιν τους ότι ο ΟΦΗ παίζει μόνο για την ιστορία του και το έχει αποδείξει και στο παρελθόν με πρόσφατα παραδείγματα.

Φαίνεται πως αυτοί που έχουν… “πάθει” δεν έχουν μάθει ακόμα από τα διδάγματα του παρελθόντος όπου ο ΟΦΗ σε παιχνίδια που ήταν αδιάφορος, έπαιζε για την υστεροφημία του και τον κόσμο του. Ακόμα και χθες που ο ΟΦΗ είχε σχεδόν βέβαιη την πρόκριση, έκαναν την εμφάνιση τους οι γνωστοί – άγνωστοι που φρόντιζαν να διαδίδουν διάφορα για τις τύχες του αγώνα με τον Απόλλωνα. Και βέβαια διαψεύστηκαν πανηγυρικά.

Τα τελευταία χρόνια ο ΟΦΗ έχει φροντίσει να τους διαψεύσει πανηγυρικά και το Gentikoule κάνει κάποιες… υπενθυμίσεις.

8 Απριλίου 2012

Τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε της Σούπερ Λιγκ, ο ΟΦΗ είναι βαθμολογικά αδιάφορος ενώ την ίδια ώρα ο Παναιτωλικός με πιθανή νίκη μένει στην κατηγορία. Οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Αναστόπουλου κερδίζουν 1-0 την ομάδα του Αγρινίου και τον ρίχνουν στην Football League αποδεικνύοντας ότι ο ΟΦΗ παίζει για τον εαυτό του και την ιστορία του.

15 Μαρτίου 2014

Ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Απόλλωνα που καίγεται για βαθμούς ενώ την ίδια ώρα οι παίκτες του Σα Πίντο βαδίζουν για την πρώτη εξάδα της βαθμολογίας. Ο ΟΦΗ κερδίζει τον Απόλλωνα με 2-0 χάρις σε δύο γκολ του Θανάση Παπάζογλου και μετά το τέλος του αγώνα, παρότι ο Απόλλωνας έχει σχεδόν υποβιβαστεί, ο τότε μεγαλομέτοχος του Σταμάτης Βελλής εκδίδει ανακοίνωση με την οποία συγχαίρει τον ΟΦΗ για την εικόνα που παρουσίασε.

6 Απριλίου 2014

Λίγες εβδομάδες αργότερα ο ΟΦΗ έχει σχεδόν εξασφαλίσει την έκτη θέση και υποδέχεται την Ξάνθη που καίγεται για τη νίκη προκειμένου να μην υποβιβαστεί. Τις ημέρες που προηγήθηκαν του αγώνα, οι “νεκροθάφτες” έχουν κάνει την εμφάνιση τους έχοντας ως σίγουρη τη νίκη της Ξάνθης αλλά δεν υπολόγιζαν τον ΟΦΗ. Παρότι η Ξάνθη προηγήθηκε με 1-2, ο ΟΦΗ φέρνει τούμπα το παιχνίδι, κερδίζει 3-2 και την στέλνει σε αγώνα μπαράζ κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου.

15 Δεκεμβρίου 2016

Σχεδόν όλη η Ελλάδα θεωρεί σίγουρη την ισοπαλία στο παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Ηρακλή καθώς με ένα τέτοιο αποτέλεσμα αποκλείοταν ο Παναθηναϊκός. Τα ΜΜΕ της Αθήνας έχουν “οργιάσει” για το πιθανό “Χ” μόνο που ο ΟΦΗ δεν μπαίνει καν σε σενάρια και παραφιλολογίες. Είναι καλύτερος από τον Ηρακλή σε όλη την διάρκεια του αγώνα, τον κερδίζει 2-1 και παράλληλα “παίρνει” μαζί του τον Παναθηναϊκό στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook