Η ανακοίνωση της ΠΑΕ για τη νέα μπουτίκ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η «πρώτη» της μπουτίκ του ΟΦΗ συνοδεύτηκε με την φωταγώγηση του εμπορικού κέντρου και άφησε πραγματικά ικανοποιημένους τους ανθρώπους του ΟΦΗ.

Φίλαθλοι της ομάδας και πολλά μικρά παιδιά, έσπευσαν στην πρώτη μέρα λειτουργίας της μπουτίκ του ΟΦΗ και είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα  προιόντα της, αλλά και να φωτογραφηθούν με τους παίκτες του ΟΦΗ και να πάρουν αυτόγραφα.

Στην πρώτη μέρα της μπουτίκ, το «παρών» έδωσαν ακόμη παιδιά από τις ακαδημίες , o ΟΦΗ’ 94 και η ομάδα Κ19 του ΟΦΗ.

Τον σύνολο των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ συμμετείχε και στις εκδηλώσεις του TALOS PLAZA, με το πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα που είχαν ετοιμάσει οι διοργανωτές.

«Είναι μια ακόμη κίνηση που κάνουμε για την διάδοση του ονόματος του ΟΦΗ. Καλώ τους φιλάθλους να στηρίξουν αυτήν την προσπάθεια. Στόχος μας είναι η δημιουργία μπουτίκ και σε άλλα εμπορικά σημεία της πόλης. Εύχομαι η μπουτίκ να είναι καλοτάξιδη και να μπορέσουμε να κάνουμε και άλλα πράγματα για τους φιλάθλους και την ομάδα» ανέφερε στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ο πρόεδρος της ΠΑΕ Φώτης Τσάλος.

Να σημειωθεί ότι σύντομα οι φίλαθλοι του ΟΦΗ θα μπορούν να ψωνίζουν προιόντα του ΟΦΗ και μέσα από το διαδίκτυο.

H μπουτίκ του ΟΦΗ στο TALOS PLAZA θα είναι καθημερινά ανοιχτή απο τις 11 έως τις 8μμ. Το τηλέφωνο επικοινωνίας για τους ενδιαφερόμενους είναι το 6908730488.