“Πιστεύουμε και εμείς ότι θα είμαστε πρώτοι”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Γιάννης Κοιλιάρας μίλησε στο Gentikoule εν όψει του αγώνα με τον Εργοτέλη, στάθηκε στην εμπιστοσύνη του Παπαδόπουλου στο ρόστερ της ομάδας αλλά δεν… αποκάλυψε τι του είπε ο Νάστος μετά την γκολάρα που έβαλε στο ματς με την Καλλιθέα.

Συναντήσαμε τον αριστερό μπακ του ΟΦΗ στον χώρο της νέας μπουτίκ της ΠΑΕ και σε ένα χαλαρό κλίμα (έστω για λίγο) ήταν διαθέσιμος για να μιλήσει για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη και όχι μόνο.

“Έχουμε βρει τα πατήματα μας, είχαμε μια άσχημη εικόνα στα Τρίκαλα αλλά πήραμε έναν βαθμό. Μετά τις δύο νίκες πάμε με καλή ψυχολογία στο Παγκρήτιο. Είναι καλό το ότι δεν φύγαμε από το Ηράκλειο γιατί δεν υπάρχει κόπωση και είμαστε πιο ξεκούραστοι. Όμως, αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία γιατί πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα” ήταν τα πρώτα λόγια του Γιάννη Κοιλιάρα στο Gentikoule και συνέχισε αναφερόμενος στο παιχνίδι – κλειδί κόντρα στον Εργοτέλη: Ο Εργοτέλης θα μπει για να τα δώσει όλα, όπως όλες οι ομάδες που παίζουν κόντρα στον ΟΦΗ. Είναι ένα παιχνίδι με ιδιαιτερότητες όμως είμαστε έτοιμοι για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του αγώνα. Ο Εργοτέλης δεν έχει κερδίσει ακόμα και αυτό είναι ένα επιπλέον κίνητρο. Ο τρόπος παιχνιδιού του Εργοτέλη είναι μια φιλοσοφία του προπονητή του και εμείς το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να μπούμε δυνατά”.

Μετά το τέλος του αγώνα με την Καλλιθέα, ο Νίκος Παπαδόπουλος δήλωσε ότι “την 10η αγωνιστική ο ΟΦΗ θα είναι πρώτος” και ο Γιάννης Κοιλιάρας συμφώνησε απόλυτα με τον προπονητή του εξηγώντας το γιατί: “Έχουμε παιχνίδια μέσα στην έδρα μας που πρέπει να τα πάρουμε και εκτός θα αντιμετωπίσουμε τον Εργοτέλη με τον Άρη που θα τα χτυπήσουμε. Ο κόουτς μας πιστεύει, μας το δείχνει και το πιστεύουμε και εμείς ότι θα είμαστε πρώτοι. Έχουμε καλή ομάδα, καλούς παίκτες”.

Ο ίδιος επέστρεψε στα παιχνίδια και πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ κόντρα στην Καλλιθέα με τον τεχνικό του ΟΦΗ να τονίζει ότι σκοπός είναι να χρησιμοποιηθούν όλοι οι ποδοσφαιριστές και αυτό είναι κάτι που μετράει για τον Γιάννη Κοιλιάρα: “Όταν βλέπεις ότι ο προπονητής πιστεύει όλους τους παίκτες τότε σου δημιουργεί επιπλέον καλή ψυχολογία. Τους έχει βάλει όλους να παίξουν και αυτό είναι πολύ σημαντικό για την ψυχολογία ενός ποδοσφαιριστή γιατί μας δείχνει ότι μας υπολογίζει και μας πιστεύει όλους”.

Το στοιχείο του φετινού ΟΦΗ που κάνει την διαφορά είναι το εξαιρετικό κλίμα και αυτό αποτυπώνεται από τον τρόπο που πανηγυρίζουν τα γκολ με τον Κοιλιάρα να κάνει ιδιαίτερη αναφορά σε αυτό: “Έχουμε ένα πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια, με το τεχνικό τιμ και τους υπαλλήλους της ΠΑΕ. Φέτος είμαστε μια οικογένεια, το έχουμε δείξει και αυτό φαίνεται από τον τρόπο με τον οποίο έχουμε πανηγυρίσει όλα τα γκολ που έχει πετύχει η ομάδα”.

Για το τέλος αφήσαμε την ερώτηση – παγίδα δίχως ωστόσο ο ίδιος να… “τσιμπήσει” κάνοντας μια πολύ ωραία ντρίμπλα. Ο Κοιλιάρας είναι κολλητός με τον Ανέστη Νάστο και λίγα δευτερόλεπτα μετά το γκολ που πετυχαίνει κόντρα στην Καλλιθέα, φαίνεται από την κάμερα ότι του ψιθυρίζει κάτι στο αυτί. Του ζητήσαμε να μας πει τι του είπε ο αρχηγός του ΟΦΗ με τον ίδιο να απαντάει χαμογελώντας και να λέει πως “από αυτά που μου είπε, το μόνο που μπορώ να πω δημόσια είναι το “μπράβο”. Τα υπόλοιπα δεν μπορούν να ειπωθούν δημοσία (γέλια)”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook