Αναστόπουλος: «Η προσοχή μας στραμμένη στον Εργοτέλη»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Νίκος Αναστόπουλος μιλώντας στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε τόνισε ότι «το πρωτάθλημα έχει ακόμα δρόμο» και ότι άπαντες κοιτάζουν το παιχνίδι με τον Εργοτέλη.

«Δεχτήκαμε τα γκολ σε ένα κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού. Μπήκαμε δυνατά στο πρώτο 10λεπτο, είχαμε φάσεις για γκολ όμως η Ξάνθη ισορρόπησε, μας πίεσε και δεχτήκαμε το γκολ σε ένα αποφασιστικό σημείο του παιχνιδιού» ήταν τα πρώτα λόγια του τεχνικού του ΟΦΗ που στην συνέχεια στάθηκε στην φάση του τρίτου γκολ της Ξάνθης λέγοντας ότι «στο δεύτερο ημίχρονο, δεν το βάλαμε κάτω, μειώσαμε σε 2-1 και εκεί έχει γίνει φάουλ του Καζάκη στον Κάρολ. Εκεί αν δινόταν το φάουλ, θα ήταν δύσκολα τα πράγματα για την Ξάνθη».

Όσον αφορά την συνέχεια του πρωταθλήματος και το παιχνίδι που ακολουθεί κόντρα στον Εργοτέλη, ο Νίκος Αναστόπουλος υπογράμμισε ότι «το πρωτάθλημα έχει ακόμα δρόμο, θα συνεχίσουμε την προσπάθεια και έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Εργοτέλη όπου θα στραφεί εκεί η προσοχή μας για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Τέλος, στάθηκε και στην αποχή από τα επίσημα παιχνίδια που είχε ο ΟΦΗ«Εμείς έχουμε δώσει μόλις ένα παιχνίδι ενώ η Ξάνθη έχει δώσει τρία παιχνίδια σε μια εβδομάδα. Δεν έχουμε περιθώρια γιατί δίνουμε την επόμενη εβδομάδα ένα τοπικό ντέρμπι. Το πρωτάθλημα έχει πάρα πολύ δρόμο ακόμα. Η Ξάνθη έχει τρεις ήττες, τι να πει δηλαδή;»

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook