Πίτσος: “Ο ΟΦΗ έχει δυναμική και κόσμο”

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Ο προπονητής του Γιούχτα, Μηνάς Πίτσος, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2 και σχολίασε μεταξύ άλλων το ντέρμπι Εργοτέλης – ΟΦΗ (2-4).

Αναλυτικά όσα είπε o Μηνάς Πίτσος στην εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη

Για το ντέρμπι της πόλης Εργοτέλης – ΟΦΗ (2-4) 

«Είχα την ευκαιρία να βρεθώ στο Παγκρήτιο την Δευτέρα και να δω το ματς. Ήταν μία δίκαιη νικη για τον ΟΦΗ. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερος ενώ στο δεύτερο δεν ήταν το ίδιο καλός ίσως λόγω του 1-3. Ο Εργοτέλης δέχεται πολλά και εύκολα γκολ. Στο «ανοικτό» γήπεδο ο ΟΦΗ έκανε το παιχνίδι του και αφού η άμυνα του Εργοτέλη ήταν ψηλά ήταν αναπόφευκτο να δεχθεί 4 γκολ».

Για τον φετινό ΟΦΗ

«Ο ΟΦΗ έχει μία πολύ καλή ομάδα. Προσεγγίζει καλά τα ματς αλλά έχω παρατηρήσει οτι έχει αρκετά νεκρά διαστήματα. Δεν έχει σταθερό ρυθμό και ίσως να είναι κακή  νοοτροπία που είπε και ο Παπαδόπουλος. Δεν έχει την ίδια φρεσκάδα επί 90′. Έτσι και στο Παγκρήτιο σαν να κατέβηκαν οι διακόπτες. Έχει δυναμική και κόσμο. Το ρόστερ του είναι πλήρες και δεν φαίνονται τόσο οι απουσίες του. Θα διεκδικήσει την άνοδο και αν δείξει σταθερότητα εκτός έδρας και εκμεταλλευτεί το «Γεντί Κουλέ» μπορεί να τα καταφέρει».

Για τον Εργοτέλη και τον Τάκη Γκώνια 

«Έχω ενστάσεις για τον τρόπο παιχνιδιού του αλλά  ο προπονητής του ξέρει καλύτερα από όλους. Δεν υπάρχει πρωτάθλημα εντυπώσεων αλλά για ποιες εντυπώσεις να μιλάμε όταν δέχεται 4 και 5 γκολ; Πρέπει να ανακαλέσει τα πάντα νομίζω πριν είναι αργά. Δεν ξέρουμε τι ζητάει και τι διεκδικέι φέτος. Θέλει να παίζει καλό ποδόσφαιρο και ας πέσει»;

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook