10&20 ευρώ τα εισιτήρια με την Παναχαϊκή!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σε μια απόφαση που δεν έχει καμία λογική και ενώ ο ΟΦΗ έχει μπροστά του ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, αποφασίστηκε η αύξηση των τιμών του αγώνα του Σαββάτου σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια.

Εν αντιθέσει με ότι συνέβη στα προηγούμενα, εντός έδρας παιχνίδια του πρωταθλήματος και παρότι ο ΟΦΗ έχει ανάγκη ένα γεμάτο “Γεντί Κουλέ”, η ΠΑΕ αποφάσισε να αυξήσει τις τιμές των εισιτηρίων για το παιχνίδι με την Παναχαϊκή – μη αναλογιζόμενη το που αγωνίζεται η ομάδα αλλά και τις οικονομικές συνθήκες στις οποίες βρίσκεται ο κόσμος. Ο Φώτης Τσάλος, μέσω σχολίων του στο Facebook, έκανε γνωστό ότι τα εισιτήρια του αγώνα του Σαββάτου θα κοστίζουν 10 ευρώ στις θύρες 1, 4, 5, 6 και 20 ευρώ στις υπόλοιπες.

Ασφαλώς και ο κόσμος του ΟΦΗ γνωρίζει ότι πρέπει να κάνει το καθήκον του σε ματς όπως αυτό όπου η νίκη επιβάλλεται για πολλούς και διάφορους λόγους ωστόσο είναι γεγονός ότι είναι εξωφρενική η τιμή των 20 ευρώ για ένα παιχνίδι Football League όταν την ίδια ώρα – και στο ίδιο παιχνίδι – ο Άρης (με αντίπαλο την Παναχαϊκή) είχε ορίσει τιμές τα 5 και τα 10 ευρώ ως τιμές των εισιτηρίων για το παιχνίδι του “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook