Κοιλιάρας: “Τα παιχνίδια στο Ηράκλειο μας δίνουν ώθηση και δύναμη”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Γιάννης Κοιλιάρας μίλησε στην εφημερίδα της Πάτρας “Γνώμη” και αναφέρθηκε στο αυριανό παιχνίδι ανάμεσα στον ΟΦΗ και την πρώην ομάδα του, την Παναχαϊκή.

Αναλυτικά όσα είπε ο αριστερός μπακ του ΟΦΗ

Ένα σχόλιο για την μέχρι τώρα πορεία της Παναχαϊκής;

Γ.Κ.: «Κοιτάξτε, στο Καρπενήσι είχαμε δώσει φιλικό με την Παναχαϊκή και είχα δει από τότε ότι ήταν μια καλή και δουλεμένη ομάδα με πολλά τρεξίματα, με νεαρά παιδία που έχουν όρεξη να διακριθούν και για μένα δεν είναι καθόλου έκπληξη που βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας».

– Κατά τη γνώμη σου πού θα κριθεί το παιχνίδι του Σαββάτου;

Γ.Κ.:  «Όπως όλα τα ντέρμπι στις λεπτομέρειες και φυσικά στη δύναμη αλλά και στο ποια ομάδα το θέλει περισσότερο. Είναι πλεονέκτημα ότι παίζουμε εντός έδρας, μας δίνει ώθηση και δύναμη για να πάρουμε το παιχνίδι και αυτό θέλουμε όλοι στον ΟΦΗ αφού είναι παιχνίδι μέσα στο γήπεδό μας».

– Μετά από 6 «στροφές» στο πρωτάθλημα, μπορείς να πεις ποιες ομάδες ξεχωρίζουν και θα παλέψουν για την άνοδο;

Γ.Κ.: «Πραγματικά είναι νωρίς όμως με βάση τα πρώτα δείγματα θα πω ότι τέσσερις ομάδες θα παλέψουν για τα 2 εισιτήρια είναι ο Άρης, ο ΟΦΗ, η Παναχαϊκή και η Δόξα Δράμας. Βεβαία στην football league ξέρουμε ότι δεν υπάρχουν ευκολά παιχνίδια, όλες οι ομάδες είναι δυνατές και μπορούν να κάνουν ζημιές για αυτό χρειάζεται μεγάλη προσοχή».

-Την άποψή σου για την προσπάθεια που κάνει από πέρσι η Παναχαϊκή με την συμμετοχή Πατρινών επιχειρηματιών στην διοίκηση;

Γ.Κ.: «Αυτό που ξεκίνησε πέρσι στην Πάτρα με την συμμετοχή Πατρινών επιχειρηματιών έχει γίνει κάτι αντίστοιχο στον ΟΦΗ και πιστεύω πως αυτό το μοντέλο μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα, ειδικά στις μέρες μας. Επειδή έχω παίξει στην Παναχαϊκή και έχω αρκετούς φίλους εκεί, έχω μάθει την προσπάθεια που κάνει η διοίκηση μαζί με τον Κώστα Κατσουράνη και την δουλειά που γίνεται σε όλους τους τομείς που είναι πραγματικά εξαιρετική. Πιστεύω πως τέτοιες προσπάθειες πρέπει να βρίσκουν στήριξη από όλους ώστε να εξαλειφτούν περιστατικά όπως στο παρελθόν όπου πολλοί παίκτες έμεναν απλήρωτοι και ξεκινούσαν επίπονες διαδικασίες για να πάρουν τα χρήματά τους».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook