Η κοινή (καλή) διάθεση και οι τέσσερις προσφυγές

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Χθες εκδικάστηκαν οι προσφυγές των Ράνι, Δαύκου – σήμερα ακολουθούν εκείνες των Πάγκαλου, Όστοϊτς και το Gentikoule έχει το ρεπορτάζ.

Τα περσινά χρέη ακολουθούν τον ΟΦΗ αφού οι μέτοχοι δεν φάνηκαν συνεπείς με αποτέλεσμα αυτά να ακολουθούν τον σύλλογο που δεν μπορεί να πάρει άνασα. Σε ότι έχει να κάνει με τις υποθέσεις των Ιμπάν Ράντι και Κώστα Δαύκου, η πλευρά των δύο ποδοσφαιριστών, που εκπροσωπούνται από τον δικηγόρο του ΠΣΑΠ, έκανε πίσω σε ότι έχει να κάνει με το αίτημα απαγόρευσης μεταγραφών. Και ο λόγος είναι ότι από την πλευρά του ΟΦΗ έχει φανεί μια καλή διάθεση καθώς ο μεν Ράντι έχει πάρει ένα ποσό της τάξης των 15.000 ευρώ ενώ ένα σημαντικό ποσό έχει δοθεί και στον Δαύκο. Και αυτός είναι ο λόγος που οι δύο παίκτες έκαναν πίσω.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι ξέφυγε ο κίνδυνος αφού ο ΟΦΗ πρέπει να τηρήσει την δοσοποίηση με τα χρήματα που οφείλονται στους παίκτες ενώ τα ίδια αναμένεται να ισχύσουν και με τις σημερινές υποθέσεις που πρόκειται να εκδικαστούν και αφορούν τις οφειλές προς τους Πάγκαλο, Όστοϊτς.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook