Θέλει να παραμείνει ζωντανός στο Κύπελλο αν και αποδεκατισμένος

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Δύσκολο έργο θα έχει σήμερα (LIVE / 15.00 Athletic Radio 104,2, GENTIKOULE) στην Ν. Σμύρνη ο ΟΦΗ, αφού εκτός από τον δυνατό Πανιώνιο, έχει να αντιμετωπίσει και τις πολλές απουσίες του, στο πρώτο ματς για την φάση  των “16” του Κυπέλλου Ελλάδος.

Θέλει να μιλήσει το…  βάθος του ρόστερ  του σήμερα ο ΟΦΗ καθώς θα παραταχθεί… λαβωμένος  στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, στο πρώτο ματς για την φάση  των “16 “του Κυπέλλου Ελλάδος και τελευταίο για το 2017.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν υπολογίζει στους τραυματίες Λεάλ, Ορτέγκα, Κοιλιάρας, Μάρτος, Οικονόμου, Μονιάκης, Περογαμβράκης, τον Χαντί που έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Ιορδανίας αλλά και οι Στρέζος (που έμεινε εκτός για να ξεκουραστεί), Σιώπης (που αποτελεί ξένον σώμα από την ομάδα).

Η αποστολή του ΟΦΗ για το παιχνίδι:

Δερμιτζάκης, Παναγιώτου, Φαζός, Κομεσίδης, Ζιαμπάρης, Ποτουρίδης, Μπολάκης, Ρούσσος, Νάστος, Πλευράκης, Κοντογιάννης, Πουρτουλίδης,Παπατόλιος, Παπαστεριανός, Μάνος, Ογκμποε, Κουσκουνάς,Κουτσιανικούλης.

Οι παίκτες του ΟΦΗ, μετά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, θα πάρουν άδεια από την τεχνική ηγεσία, για να περάσουν τα Χριστούγεννα με τις οικογένειες τους.

Τον αγώνα θα “σφυρίξει” ο Γιώργος Λάμπρου του συνδέσμου Εύβοιας με βοηθούς τους Καμπούρη (Εύβοιας) και Κοντίζας (Πειραιά).

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook