Ρούσσος: “Εμείς θα δίνουμε το 100% μέσα στο γήπεδο”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Άλμπερτ Ρούσσος εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ στην συνέντευξη τύπου και τόνισε ότι “το τι γίνεται έξω από το γήπεδο είναι κάτι για το οποίο εμείς δεν μπορούμε να πούμε κάτι”.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ποδοσφαριστή του ΟΦΗ

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Δεν φάνηκε η διαφορά των κατηγοριών, πολλοί παίκτες από εμάς δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής και αγωνίστηκαν σήμερα. Ανταπεξήλθαν στις απαιτήσεις του αγώνα. Αν ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι θα μπορούσαμε να προηγηθούμε στο σκορ και η εξέλιξη του αγώνα θα ήταν διαφορετική.

Εμείς όμως κοιτάζουμε να κάνουμε το καθήκον μας ως επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, να είμαστε συνεπείς σε αυτά που λέει ο κόουτς. Ο ΟΦΗ είναι πολύ μεγάλη ομάδα, ευελπιστούμε ότι η κατάσταση θα ανατραπεί. Εμείς οι παίκτες έχουμε μικρότερο μερίδιο σε σχέση με την διοίκηση. Έχουμε το καθήκον μέσα στο γήπεδο να παίρνουμε τα θετικά αποτελέσματα για την ομάδα, την φανέλα και τους εαυτούς μας. Εμείς θα δίνουμε το 100% μέσα στο γήπεδο, το τι γίνεται έξω από το γήπεδο είναι κάτι για το οποίο δεν μπορούμε να πούμε κάτι.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook